Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tipp og spill for Orkanger

Oversikt_fra_s__r_2.jpgSørg for at Orkanger og Gammelosen (bildet) får din del av spillemidlene når du tipper eller spiller Lotto i helga (den nye grasrotandelen). Si fra i tippedisken, så ordner de alt. Eller noter og ta med Orkanger Vel sitt nummer for at det skal gå enda kjappere. Nummeret vårt er: 993 543 152. Premien din blir den samme.

Grasrotandelen betyr kort og godt at fem prosent av spillemidlene går til lokale lag og foreninger i stedet for at de forsvinner i det store sluket. Du velger selv formål.

Dette kan bli store og viktige inntekter for Orkanger. Men da må spillerne benytte seg av tilbudet. Så langt har folk på Fannrem vært flinkere enn på Orkanger.

Orkanger Vel har hittil bare fått ni spillere med på laget. Det har gitt oss 509 kroner i inntekter.

OIF har 39 spillere. 14 spiller for Orkanger musikkorps, og 31 for Orkla FK.

Det betyr at flere hundre spillere og tippere på Orkanger ikke bruker denne mulighreten til å støtte lokale formål. Flere hundre tusen kroner kan gå tapt for lag i Orkdal hvis folk velger å stå utenfor.

Orkdal IL har vært dyktigst i kommunen til å rekruttere støttespillere så langt. OIL har 65 spillere og drøyt 6000 kroner i inntekt etter to og en halv måned.

Her kan du søke i grasrotregisteret og se hvor mange som spiller for hvert lag, og hvor mye penger lagene har fått inn.

 

 

 

Publisert 13.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse