Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Extra-trekning kl. 18.30: Gammelosen på NRK TV i dag!

Extra4_1.jpg

Nå får det norske folk se Orkanger, Gammelosen og denne gjengen på TV. Da kommer et opptak fra i sommer på den offisielle Extra-trekningen: NRK1 kl. 18.30 tirsdag.

TV-teamet besøkte Gammelosen 4.juni. Bakgrunn: Rullestolanlegget Orkanger Vel har bygd i nordenden er finansiert delvis med penger fra Extra-spillet.

Under mottoet "Spre Glede" reiste programleder Truls Pedersen (nærmest på bildet over) rundt i Norge for å vise hva Extra-overskuddet er brukt til. Innslagene sendes sammen med trekninger på TV.

Badet for Orkanger
Extra-stiftelsen og produksjonsselskapet Fabelaktiv kontaktet Orkanger Vel for å skaffe intervjuobjekter til en sak fra Gammelosen. Været var ikke det beste, men Kari Fagerholt og Gunnhild Solem (bildet under) tok en frisk dukkert til ære for NRK og Orkanger. Resten av sommeren ble som kjent strålende.

Extra3_1.jpg

Kjølig badeliv fra Orkanger på NRK1 tirsdag.

Extra-trekningene har 300 000-400 000 seere. Flere ørbygg får dermed noen sekunders eller minutters berømmelse på TV tirsdag ettermiddag - forhåpentligvis inkludert dugnadsgjengen i Gammelosen anført av Jan Erik Bach.

Ved Havneveien
Velforeninga serverte gratis burgere. Stemningen var høy rundt bordet ved grillen under opptak. Flere som møtte er lidenskapelige Extra-spillere. De følte at de kjente TV-vert Truls Pedersen fra før.

Opptakene satte også et annet tema på dagsorden. Deler av innslaget måtte flyttes til sørenden på grunn av støy fra trailerne på Havneveien.

Se på TV
Men: I dag kl. 18.30 sitter noen hundre tusen forventningsfulle nordmenn med Extra-brettene sine foran TV-skjermen. Da er det Orkangers perle de får se.

Innslaget fra Orkanger skulle egentlig ikke sendes før 4.november, men ble flyttet fram på kort varsel.

Extra1_1.jpg

TV-teamet ved Gammelosen med spesialdekorert campingvogn.

 

Publisert 28.09.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse