Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nå blir det en annen dans på OTI: Ny leietaker inn

OTI_2.jpg

Hvem skal inn i lokalet bak dette banneret på OTI-sentret? Her kommer en leietaker litt utenom det vanlige for et kjøpesenter. Kjøpesentre blir gradvis mer opplevelser ved siden av handel.

Den som skal inn der det i dag henger et digert vintermotiv fra marka er:

Orkanger IF i samarbeid med Veronicas Dans.

Lokalet ligger mellom Nikita og Gullfunn.

Kursene i breakdance er allerede flyttet fra Maxgym. De andre tilbudene kommer til OTI-sentret så snart lokalet er tilpasset behovet. Det trengs et inngangsparti med noe glass, samt vegger for garderober i bakkant.

Lokalet er på hele 270 kvm, og OIF har fått gode betingelser.

SetWidth600_77_3_1334.jpg

Fra dansekurs i regi OIF/Veronicas Dans i 2010.

Et stort pluss for begge parter er at OTI-sentret nå har innledet et tett samarbeid med idretten og andre frivillige som holder til i nærområdet.

Et minus er selvsagt at enda flere lokaler blir tomme på OTI når en rekke butikker flytter til Amfi i løpet av kort tid. Men nå er Amfi fylt opp, og OTI-sentret har muligheten til å få inn andre leietakere etter hvert.

For OIFs tilbud innen dans betyr avtalen et godt lokale med flott mulighet for profilering. OTI får yrende liv der det ellers hadde vært dødt om ettermiddagene.

På programmet står alt fra hip-hop til klassisk ballett. De andre danseartene følger etter breakdanserne til OTI i løpet av høsten.

Her er OIFs oversikt over kursene.

Les om Veronicas Dans.

Nå flytter OIF også inn i Frivilligsentralen. Her skal distriktets største idrettslag ha kontorfunksjoner. Leiekontrakt er signert med virkning fra 1.oktober.

DSC_0007.JPG

 

Publisert 28.09.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse