Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkangers nye sentrum: Åtte leiligheter solgt på to timer

Romme1View1_FN_2_.jpg

Åtte av de 23 leilighetene ble solgt med en gang i det nye sentrumsbygget på Orkanger. Tre toppleiligheter koster 5,5 mill. kr. hver. To av dem gikk ut øyeblikkelig ved salgsstart lørdag.

De nye eierne setter prisrekord i Orkdal, selv om de må vente til juni 2016 med å flytte inn.

Bare en av de dyreste leilighetene (135 kvm) var fortsatt ledig lørdag ettermiddag. Den ligger nærmest Orkanger, skal ha svært god planløsning, men muligens litt mindre sol enn de to andre.

De minste (52 kvm) koster 2 190 000. Det finnes mellomstørrelser.

48 interesserte møtte fram på salgsmøtet på Bårdshaug Herregård lørdag kl. 12.

Salvesen & Thams selger leilighetene sammen med TOBB. Kjøp krever medlemskap i TOBB. De som har vært medlem lengst har forkjøpsrett i ei uke.

Det vil si; noen med lengre ansiennitet i TOBB enn dem som har kjøpt nå kan kreve å overta kjøpet. Men det må skje i løpet av uka som kommer.

Etter salgsmøtet på Bårdshaug Herregård inviterte Salvesen & Thams og TOBB til informasjon og underholdning i et stortelt på tomta på Rømme Øvre. Uværet fristet ikke særlig til å prøvegå de kommende gatene, markert med sperrebånd, eller teste bueskyting (og treffe nye venner).

Men i teltet var det KM i sodd og servering av drikke, orientering om planene i området ved blant andre Bjørn M. Wiggen i Salvesen & Thams - samt konkurranse om å kle seg ut for de yngste. De voksne foretrakk allværsjakker.

DSC_0013.JPG

Kom til Orkanger! Eiendomsmegler Jørgen Eggen Rostad og styreleder Bjørn M. Wiggen i Salvesen & Thams.
Se nettsida komtilorkanger.

DSC_0007.JPG

Fra teltet på Rømme, før kretsmesterskapet i sodd. Her blir det snart bygg med bank, forsikring og 23 leligheter. Byggestart i desember.

 DSC_0014.JPG

Robin Hoods etterfølgere fra Geitastrand bueskytterlag demonstrerte idretten sin der det nye bysentrum snart reiser seg.

DSC_0015.JPG

Salg av leiligheter til 5,5 mill., utagerende soddspising og utkledde barn sto på menyen på Orkanger lørdag. Marit Figenschou hadde glemt å kle seg ut.

View_Photomontage_2.jpg

Snart er sentrum slik: Toppleilighetene ser du i den venstre delen av bygningskomplekset. To av tre fikk eiere med en gang, ett år og ni måneder før de er ferdige.

Mer skjedde på Orkanger lørdag. Konkurssalg i gata etter MX-Sport på Bårdshaug Øst trakk mye folk. Og i Idrettsparken inviterte Orkanger Diamonds til spilledag i fotball for lag for utviklingshemmede fra hele Trøndelag:

DSC_0005.JPG

Dårlig vær, men godt humør på FFU - fotball for utviklingshemmede. Her fra oppgjøret mellom Team Rosenborg og Kolstad.

 

Publisert 27.09.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse