Besøkstall

142 764 denne måneden

13 059 914 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nå starter salget: Slik blir nye Orkanger sentrum!

View_Photomontage_2.jpg

Som på bildet ser Orkanger sentrum ut våren 2016. Da står det første, store bygget på Rømme ferdig. Lørdag blir det salgsstart på Bårdshaug Herregård og show i et telt på det som i dag er et jorde.
Utbyggerne spør deg: Hva skal bygget hete?

Salvesen & Thams og de andre interessentene har så langt kalt det kombinerte bolig- og forretningsbygget Rømme1. 

Navnekonkurranse
Bygningen markerer begynnelsen på det nye sentrum, og fortjener et bedre navn. Derfor er det navnekonkurranse. Gå inn og foreslå navn her.

Som du ser av illustrasjonen kommer bygget på østsida av Orkdalsveien, inntil dagens rundkjøring.

Bak utbygginga og arrangementet står selskapet Thams Eiendomsutvikling - et samarbeid mellom Salvesen & Thams, Orkdal kommune og TOBB.

5,5 mill for toppleilighet
Sparebank 1 og Gjensidige er blant dem som skal inn i næringsdelen. I tillegg får komplekset 23 leiligheter. Størrelsen vil variere fra 52 til 135 kvadratmeter.

Priser: Fra 2 190 000 opp til 5 490 000 kroner for den store hjørneleiligheten mot sør og vest ved rundkjøringa. Den har det allerede vært stor interesse for. Her kommer prisrekord i Orkdal.

Lørdag kl. 12 er det salgsstart på Bårdshaug Herregård. Fra kl. 13 til 18 blir det underholdning, servering (KM i soddspising, servering av øl og vin bla.) og informasjon om prosjektet i et telt på tomta. Bjørn M. Wiggen i S & T orienterer om planene på området kl. 13.

Det blir også mulig å prøvegå de kommende veiene i sentrum. De er markert med bånd. Barn som kler seg ut konkurrerer om premier og bueskytterne fra Geitastranda viser hvordan du kan treffe nye venner.

Gjennombrudd i sentrum
I flere tiår er det forsøkt å få i gang utbygging på Rømme Øvre (tidligere kalt Sæther/Rømme). Området knytter sammen det eksisterende sentrum om Bårdshaug/OTI. Tomtene her står helt sentralt i Orkdal 2040-planen.

Thams Utvikling satser på byggestart i desember. Det fire etasjes bygget på totalt ca 3 500 kvm skal etter planen stå ferdig i mars 2016 (næringsdelen), mens leilighetene skal være klare til innflytting i juni 2016.

Romme1View1_FN_2_.jpg

Slik blir det første bygget i nye Orkanger sentrum.

 

Publisert 25.09.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse