Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Bygger ut i Orkdalsveien

08032009195_1.jpgHusrekka i handlegata på Orkanger tettes til litt etter litt. Nå planlegger Solligård AS å bygge ut i begge retninger i Orkdalsveien 68 (bildet). Også bakover er det tenkt å utvide bygningen. Planen omfatter to nye leiligheter i tillegg til lager og sosiale rom.

Rørlegger- og baderomsforretningen har vært trofast mot Orkanger sentrum - samtidig som det politiske flertallet i Orkdal lot en konkurrent som Comfort slå seg ned på Grønøra.

Der er tomteprisene lave fordi området skal være forbeholdt industri, og ikke butikk. Flertallet, med hovedutvalgsleder Rasmus Skålholt (Sp) i spissen, ga dispensasjon med den begrunnelse at noe annet ville bety forskjellsbehandling.

Forskjellsbehandling i forhold til hvem har Skålholt og andre nektet å svare på - trass i at Orkdal kommune har åpenhet overfor velgerne som vedtatt policy.

Også lenger nede i Orkdalsveien er det planlagt utvidelse. Størseth Ur & Optikk i nummer 67 ønsker å bygge på bakover i retning Dikeveien. Går du i Dikeveien, kan du se at en del har skjedd på baksiden av forretningene. Men det er fortsatt god plass til å bygge på mange steder, og dermed fortette ytterligere i sentrum.

08032009197_1.jpgEt sted hvor det foreløpig ikke skjer noe er i det mye omtalte hullet til Skjølberg Eiendom (bildet). Der har kommunen gitt nye frister etter trusler om tvangsbot.

Her ser du rett forbi armeringsjern og grunnmur og ned på Dikeveien.

 

 

 

Publisert 11.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse