Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Strålende OIF-helg: Sterke seire i håndball og fotball

DSC_0001.JPG

* OIFs jenter 16-lag imponerte lørdag i kvalifiserigen til den landsomfattende Bring-seiren i håndball. OIF er på full fart inn blant de beste i Norge.
* OIFs A-lag i fotball vant mot et topplag igjen (Tynset 2). Opprykk til 4.divisjon er mulig.

Bildet over er fra Bring-serien i fjor. Da kvalifiserte Øyvind Togstads jenter seg med et lite nødskrik, men de hevdet seg bra mot de andre topplagene for jenter i Norge.

Fjorårets lag besto stort sett av jenter som var yngre enn motstanderne. I år er mye av aldersforskjellen hentet inn. Det var likevel med en viss skepsis jentene dro til Konnerud på Østlandet i helga for å spille kvalifisering:  OIF havnet i ei tilsynelatende svært tøff gruppe med Eidsvold Turn, Konnerud og Fyllingen.

Og hvordan gikk det?

OIF-Eidsvold Turn 27-15.
Total utklassing, med andre ord.

OIF-Konnerud 22-19.
En jevn og tøff kamp mot vertsklubben.

Søndag ble det som ventet tap mot sterke Fyllingen.  OIF-jentene er uansett sikret videre kvalifisering mot trolig svakere motstand, og det ser svært lovende ut.

oif2.jpg
Et litt dårlig lagbilde sakset fra Facebook, men her ser du i hvert fall navn på de fleste spillerne.

FOTBALL
OIFs A-lag i 5.divisjon har spilt en formidabel høstsesong med fire seire av fire mulige, hvorav tre mot de tre andre topplagene (Tydal, Orkla2 og Tynset2).

Lørdag ble Tynset2 feid av hovedbanen i Idrettsparken med sifrene 6-2. Scoringer: Vidar Tørset 2, Øystein Berdal 2, Stian Sundli og ett selvmål.

Unge Berdal ble flyttet fram fra midstopperplass etter 55 minutter, og sørget for to mål og to målgivende.

OIFs egen stjernebørs:
*** Øystein Berdal.
** Joachim Eikeseth.
* Vegard Tørset.

OIF er nå for alvor inne i opprykkskampen igjen etter at Tydal avga to poeng i dag. De to utfordrerne Tydal og Orkla2 skal møtes i innbyrdes oppgjør.

OIF har møtt alle de sterkeste lagene. Dessverre tapte OIF to kamper mot svake lag i vårsesongen, men opprykkshåpet er tent igjen i høst. OIF trenger imidlertid hjelp av andre.

Det ser du på tabellen.

DSC_0035.JPG

Bilde fra seieren 4-1 over topplaget Tydal tidligere i høst. Siden har det blitt 5-1 over Rennebu, 2-1 mot Orkla2 og nå hele 6-2 over Tynset2.

 

Publisert 06.09.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse