Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Trekkspill skal fylle Orkanger

Malm_trekkspillklubb_1.jpgGled deg hvis du liker trekkspillmusikk - og stikk av hvis du misliker det: I dagene 25. til 27.juni fylles Orkanger av trekkspillere. Orkdal trekkspillklubb arrangerer NM med ca. 400 deltakere i Orklahallen og i kinosalen. Arrangøren venter totalt 700-800 tilreisende.

Orklahallen blir hovedarena for konkurransene, og også treffsted for middager og dans om kveldene.

Orkdal trekkspillklubb befinner seg i norgeseliten. Klubben vant NM i en av klassene i fjor. Den aspirerer til mer heder på hjemmebane i år.

Vertsklubben har nå søkt Orkdal kommune om 50 000 kroner i støtte til arrangementet. Rådmannen anbefaler søknaden, og skriver at NM i trekkspill blir det mest profilerte kulturarrangementet i Orkdal i 2009.

trekkspillklubben21.jpgArrangøren satser på ungdommen. Det legges til rette for bruk av ungdomsklubben i Orklahallen, spill selv-konserter og kanskje trekkspillvideoer a la youtube på storskjerm (!).

Thomas Erlandsen er valgt som ungdomsansvarlig. Per Kroken er leder i Orkdal trekkspillklubb.

Det jobbes nå med å skaffe overnatting til alle. Og slår været til, blir det nok buskspell både i Gammelosen og langs Orklas bredd helga 25. til 27.juni.

 

 

Publisert 09.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse