Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Venter publikumsrekord: Tidenes strandfest på Orkanger

Stranda2.JPG

Godt vær og godt program! Ildsjelene Daniel Mandal og Thomas Løseth (bildet) regner med at helgas Strandafestival setter publikumsrekord i Gammelosen. Det ventes over 1000 besøkende hver dag.

Les mer om festivalen og programmet på Facebook.

Daniel og Thomas lover verdens beste strandfest på distriktets beste strand -  midt i tidenes godværsbølge.

Sveinung Sundlis Vannspeilet (2011 og 2012) trakk ca 1000 på en kveld på det meste. Forhåndssalget og værvarselet tilsier at rekorden faller.

Postgirobygget
Med blant andre Postgirobygget på plakaten lørdag er Gammelosen  og Orkanger i ferd med å etablere seg som konsertarena. Strandafestivalen har nå tapetsert Trondheim med plakater. Markedet kan strekke seg langt utenfor Orkdal.

Det er mulig å slippe 1800 inn på plena og korallstranda, men de to arrangørene vil stoppe før det eventuelt blir så fullt.

- Alt tyder på at vi får et salg som gir overskudd. I så fall går overskuddet rett inn i neste års festival, sier Daniel Mandal og Thomas Løseth.

I fjor gikk de i null. Det betyr også null - 0 - kroner i timebetaling for de to festivalgründerne. De svarte med å utvide fra en til to dager.

- Vi tjener ikke penger. Dette gjør vi fordi vi er glade i musikk og fordi det er artig å arrangere festival, sier Daniel Mandal og Thomas Løseth.

Allerede som 6-åringer syslet de med planer om å organisere diskotek på Fannrem. Det ble ikke noe av, men nå kommer kjente artister og et stort festivalpublikum til Gammelosen.

Orkdal kommune og Orkanger by får enda mer gratis drahjelp i det planlagte arbeidet med å markedsføre Orkdal som et godt sted å flytte til og jobbe.

- Området er perfekt for festival, mener entusiastene, som har fått med seg et stort antall frivillige.

Stranda1.JPG

Rigging i Gammelosen. Ingen sak å sette opp gjerder ute i sjøen denne sommeren. Temperaturen i vatnet ble målt til 21,5 grader torsdag.

Stranda4.JPG

Grønn plen, hvit sand, blå sjø. Her blir det fest to dager til ende. Scene, mattelt (kortreiste delikatesser), øltelt, toaletter og kjølecontainer er på plass. Telt for publikum i tilfelle regn trengs ikke.

Kort bilderapport fra de andre strendene:

Hermetikk1.JPG

Enda en flott dag i Hermetikken, der barn, unge og godt voksne trives i hverandres selskap.

Hermetikk2.JPG

Orkanger er et vakkert sted, mye mer enn trafikkstøy, støv og røyk. Dette er faktisk en del av sentrum i den nye byen.

Nordenden.JPG

Den store stranda i nordenden sett i svømmeperspektiv fra den vesle stranda.

Til slutt:

Stranda5.JPG

Thomas Løseth og Daniel Mandal inviterer til eksotisk festival på sommerheite Orkanger. Fredag og lørdag sørger artister og publikum for byfest nummer to.

 

Publisert 24.07.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse