Besøkstall

111 001 denne måneden

11 783 203 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vil du satse i Orkanger sentrum? Her er muligheten

Fargehandel.jpg

Et stort lokale står nå ledig i handlegata. Først gikk malerforretningen konkurs, deretter tok et langvarig konkurssalg slutt. Har du en forretningside, står 345 kvm til din disposisjon - midt i den nye byen.

Håpet for alle som ser verdien av handlegata, er at noen kommer inn med butikk, kafe eller annen virksomhet som trekker folk.

Interessert? Kontakt Kjell Wolden på 478 98 380.

Arealene fordeler seg slik:
* 185 kvm butikklokale og 10 kvm kontor på gateplan.
* 77 kvm butikklokale, 13 kvm kontor og 60 kvm lager i sokkel,

Flere lokaler står tomme i handlegata. I Orkdalsveien 45 tilbys gratis husleie i 2 måneder for den som inngår kontrakt i løpet av  juli. Her er arelet 200 kvm.

Gata er sårbar, men kan muligens få litt politisk drahjelp nå når Orkdal kommune skal satse på å utnytte vedtaket om bystatus.

De to kjøpesentrene har store arealer ledig, men få av nisjebutikkene har flyttet dit de siste årene. I høst flytter imidlertid Orkanger Parfymeri fra gata til Amfi.

Bonny var i ferd med å legge ned i vinter. Omtale på dette nettstedet bidro til at interesserte ble oppmerksom på en butikk under avvikling, og nye drivere valgte å forsette Nye Bonny.

I Orkdalsveien 75 har det vært solgt maling og interiør i mange tiår.  I oktober i fjor var det slutt etter konkurs. Nå venter lokalet på nytt liv.

DSC_0001.JPG

Konkurs, deretter konkursutsalg (bildet) med diverse varer fra andre konkursbo. Men nå er det helt tomt i Orkdalsveien 75.

 

Publisert 19.07.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

utfløtter 20.07.2014 13:01
Har vært i mange byer,men ingen sentrum som virker så øde og forlatt som Orkanger.Se til Stjørdal,der har de virkelig fått det til.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse