Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Her bygger Orkanger Vel bane for sandvolleyball

DSC_0026.JPG

Gled deg - nå kommer tilbudet mange har etterlyst: Mellom Idrettsparken og Gammelosen bygger Orkanger Vel bane for sandvolleyball. Det skjer i samarbeid med OTI-sentret. Banen kan stå ferdig allerede i løpet av juni. 

Orkla Maskin startet arbeidet rett før pinse. Banen vil koste ca 60 000 kr pluss mva. Orkanger Vel har bevilget penger, og i tillegg fått OTI-sentret med som sponsor.

Alt på ett sted
Beliggenheten er ideell: Rett ved den største stranda i Gammelosen, nabo til tennisbanen, skateboardparken, Orklahallen/klatrehallen, nær fotballbanene og friidrettsanlegget.

Klatrehallen har for øvrig åpent i sommer. Det betyr både toalett og kiosk like ved de andre aktivitene.

Midlertidig tomt
Banen blir liggende på dette stedet inntil Orkdal kommune bygger badeanlegg her. Da tar vi det vi får med oss av sand og etablerer en permanent sandvolleyballbane et annet sted - mest trolig i Idrettsparken.

60 kubikkmeter sand er kjøpt og blir tilkjørt fra Melhus. 

En permanent bane koster mer fordi den krever omfattende grunnarbeid som vi dropper i denne omgang. Da vil vi ha krav på spillemidler. Det viktigste nå er å etablere et tilbud, mener styret i Orkanger Vel.

Avtale med Ungdomsrådet
Mange har savnet muligheten for utendørs volleyball. Ungdomsrådet i Orkdal (politisk organ for de unge) foreslo nylig sandvollyeballbane i Idrettsparken i et formelt innspill til ny kommuneplan.

Orkanger Vel tar ønsket på alvor. Til gjengjeld vil vi ha en avtale med Ungdomsrådet/AUF om at den ene eller begge tar ansvar for enkelt tilsyn og rydding.

Med volleyball er Idrettsparken/hallene/Gammelosen enda et skritt nærmere det mest komplette fritidstilbudet i noe sentrumsområde i Midt-Norge.

Velforeninga bygger verdier
Orkanger Vel har bygd en rekke anlegg i kommunens parkområde de siste årene, blant annet:

* Orkdalsbanken skateboardpark til ca 1 mill. kr. åpnet i 2010.
* Rullestolanlegget med soltribune til ca 350 000 åpnet i 2012.
* BMX-banen til ca 100 000 var ferdig i vår.
* Sandvolleyballbane til ca 60 000 inkl. utstyr er ferdig i løpet av noen få uker.

Før dette har Orkanger Vel etablert en serie store og små anlegg utendørs, samtidig som OIF, Fjellsportklubben og Orkdal kommune bygger i parken og hallen.

Tilbudene ligger nå på rekke og rad i sentrum av de nye byen.

DSC_0054.JPG

Bildet er tatt fra BMX-banen. Innenfor en radius på 100 meter har du badestrand med korallsand, skateboardpark, (snart) sandvolleyballbane, tennisbaner, idrettshall/turnhall og klatrehall, samt nye kunstgressbaner. Volleyballbanen flyttes når kommunen setter spaden i jorda for badeanlegg.

 

Publisert 09.06.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse