Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

FLERE BILDER: Se den kommende byen Orkanger fra lufta

Flyfoto_20140527_021.jpg

Orkangervel.no tok av fra bakken tirsdag med helikopter og en enkel Iphone som kamera. OBS! Nå også flere bilder med profft kamera.
Resultatet ser du her. Først Nerøra og Grønøra. Havna har for øvrig invitert næringsliv og foreninger til møte om utbygging neste onsdag.

På bildet kan du se Apache II som ligger og spoler rør på Grønøra øst. 

Trondheim Havn har nå klar den siste utredningen knyttet til havneutbygging. Den handler om antall nye arbeidsplasser og sysselsettingseffekt, og er ventet å være den av rapportene som kan promotere planen om storhavn.

Trondheim Havn varsler framleggelse av rapporten på Rådhuset onsdag 4.juni kl. 14.30. Det blir kulturelt innslag, velkomst ved ordfører Gunnar H. Lysholm og presentasjoner av havnedirektør Wollert Krohn-Hansen og seniorforsker Roald Sand i selskapet som har laget rapporten.

Klokka 16 blir det anledning til å stille spørsmål. Det har gått ut invitasjon med påmelding til presentasjonen 4.juni. Fristen for å uttale seg om arealplanen/havneplanen er 10.juli. Rapporten skulle foreligge i månedsskiftet april/mai.
Flyfoto_20140527_023.jpg

Havna; Grønøra Øst og mesteparten av Grønøra Vest - tatt med profesjonelt utstyr.

Flyfoto_20140527_020.jpg

Elkem Thamshavn og Orkanger fra et fremmed perspektiv.

018.JPG

Terna og Nerøra sett fra et punkt høyt over Orkdalsfjorden i dag (tirsdag).

020.JPG

Sola speiler seg i Gammelosen.

Bildet over illustrerer hvordan friluftsområdet danner en buffersone mellom bebyggelsen og industrien - altså et såkalt avbøtende tiltak. Slike avbøtende tiltak skal fem politikere i Orkdal kartlegge med tanke på følgene av storhavn, men det haster å gjøre mer enn å kartlegge. Planen er å fatte vedtak om omfanget på utbygging allerede 24.september.

022.JPG

Idrettsparken i fokus. De første trailerne med kunstgress kommer denne uka. I løpet av juni skal det grå feltet bli grønt.

Flyfoto_20140527_025.jpg

Dette skal snart bli en by. Vi sier farvel til Orkanger for denne gang og flyr til Støren. Ingen bilder derfra...

 

Publisert 27.05.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse