Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hvem fortjener Orkanger Vels Trivselspris for 2014?

ryddepartuljen.jpg

Under Orkanger-dagene deler Orkanger Vel ut den tradisjonelle Trivselsprisen; en plakett og 3 000 kroner. Styret i velforeninga trenger forslag på kandidater. Du kan bestemme: Send til styret@orkangervel.no   Se under hvem som har fått prisen før.

Bildet over er fra prisutdelinga i 2012. Da gikk påskjønneslen til Orkdalstorgets gruppe som holder Orkdal rent og ryddig.

I fjor fikk Tråsnbella og Solruns Heimlaga prisen fordi de skaper liv og trivsel i ei handlegate som er viktig for stedets trivsel og attraktivitet.

Prisen ble innstiftet da Orkanger Vel fylte 75 år i 2003. Den går til enkeltpersoner, lag, foreninger, bedrifter, veikryss eller andre mulige konstellasjoner som bidrar til økt trivsel på Orkanger. Her er statuttene.

Og her er lista over gode krefter som har vunnet trivselsprisen. Den representerer etter hvert et interessant stykke Orkangerhistorie:

•  2003: Velforeninga i Øvre Hovsbakkan. Bygger samhold gjennom fysiske tiltak. 

•  2004: Knut Even Wormdal. Skaper liv på Orkanger, stedsstolthet og identitetsfølelse. 

•  2005: Stikomiteen i OIF. Sørger for at vi andre kommer til dekket bord i marka. Folkehelse.

•  2006: Snegleplukkerne Borghild Melby og Karin Røli. Innledet sin personlige krig mot brunsneglene på Orkanger. Har plukket flere hundre tusen.

•  2007: Båtklubben Terna. Har skapt et fantastisk miljø og sosialt treffpunkt gjennom dugnad. Bevisst på lokal forankring.

•  2008: Marta Landmark og Natteravnene. Marta sentral da Natteravnene i Orkdal etablert i 1996 med utgangspunkt i husmorlaget. 

•  2009: Orkanger historie. Gjennom systematisk dugnadsarbeid tar en gruppe frivillige vare på historien vår, og sprer kunnskap om den.

•  2010: Ja-menneskene Oddbjørn Fossland og Vidar Liøkel. Dugnadsånden personlig på Orkanger.

•  2011: OIF fotball. Flott mobilisering under mottoet "fotball for alle" Får prisen særlig for arbeidet med integrering.

•  2012: Ryddegjengen ved Orkdalstorget. Rydder langs veier og gater.

•  2013: Tråsnella og Solruns Heimlaga. Har skapt en unik miks av handel og servering midt i hjertet av Orkanger.

Hvem synes du fortjener en plass i dette selskapet?

Send forslag på e-post til styret@orkangervel.no

 

Publisert 22.05.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Jos 23.05.2014 17:37
Jeg bor på 7320, og er ikke medlem av Orkanger Vel. Likevel hsr jeg hatt stor glede av Orkangerdagene i alle år. Om det er mulig for et ikkemedlem å foreslå kandidater, så forslår jeg Orkdal Storband.

Yngve 22.05.2014 11:41
OIF Svømmeavd. for inkludering, livsviktig vanntilvenning, folkehelse og trivsel blant barn og unge i vann!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse