Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

28 vil spille seniorfotball for OIF

P2220009_1.JPG28 spillere står klare til å starte opp igjen seniorfotball i OIF dersom Orkla FK går over ende. Initiativtakerne har nå varslet ledelsen i OIF om dette. Listen med navn er overlevert hovedlaget. Mange spiller i dag på Glimt. I tillegg står seks personer klare til å gå inn i støtteapparatet for et eventuelt OIF-lag.

I e-posten til OIFs leder blir det understreket at nåværende Orkla-spillere ikke er kontaktet. Orkanger-miljøet vil unngå å skape ytterligere uro i Orkla før sesongstart.

Initiativet på Orkanger skiller seg fra det som nå skjer på Fannrem. Der ønsker nåværende Orkla-spillere (Orkla 3) å bryte ut av klubben for å bli innlemmet i Orkdal IL.

I Orkla 3 foregår det i praksis et indre opprør mot OFK. På Fannrem gjennomføres også en underskriftskampanje for å få spørsmålet om oppløsning av OFK opp på årsmøtet i Orkdal IL. Årsmøtet er 30.april.

Også Orkanger-initiativet ser for seg en oppløsning av samarbeidsklubben, ifølge brevet til OIFs ledelse. Men først og fremst  blir planen presentert som en beredskap i tilfelle OFK velter.

Da står både spillere og støtteapparat klare til OIF-fotball fra sesongen 2010 - trolig i 5.divisjon.

Orkla FK har drevet uten årsmøtevalgt leder siden John Olav Rædergård trakk seg midt i siste sesong. Lagene til klubben risikerer å bli strøket dersom et ekstraordinært årsmøte ikke snart velger en ansvarlig ledelse.

28022009171_1.jpgOIF og OFK eier kunstgressbanen i Idrettsparken (bildet) sammen. Planen har vært å bruke leieinntektene til å betale ned lånet på banen. OFK har i stedet vært nødt til å bruke av leieinntektene til ordinær drift. Gjelden på kunstgressbanen er derfor fortsatt ca. 2,5 millioner kroner.

Lederne i OIF og OIL møtte tirsdag kveld den fungerende lederen i Orkla FK for å diskutere situasjonen.

 

Publisert 03.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse