Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF Fotball: Kandidat til å bli forbildeklubb i NFF

OIFJ19.jpeg

OIF Fotball er utvalgt som en av 15 prosjektklubber i Trøndelag fotballkrets. Det innebærer at kretsen satser på OIF som forbilde. Målet er å oppnå status som Kvalitetsklubb i Norges Fotballforbund. På bildet ett av de utallige lagene i OIF-regi: Jenter 19, som er et samarbeid med Meldal.

På bildet ser du i første rekke:
Hanne Hoff, Kristine Ustad, Stine Olsen Karoline Solem Andøl , Emma Solbu, Helene Romundstad, Tonje Sundli.
Andre rekke:
Ingrid Ustad, Randi Lilleås, Ingrid Grut, Malin Johansen, Silje Lunde Olsen, Sara Øberg Hanne Båtnes, Kristin Solberg, Maja Bolme og trener Stig Erik Olsen.

Gaute Hoff og Pål Anders Sundli er også trenere.

Fotballens kvalitetsstempel
Trøndelag Fotballkrets har 200 klubber. 15 er tatt opp som prosjektklubb av kretsen i programmet Kvalitetsklubb. OIF er i selskap med blant andre Namsos, Steinkjer, Verdal og Byåsen breddefotball.

Flere enn de 15 utvalgte forsøker å oppnå status son Kvalitetsklubb.

NFFs prosjekt Kvalitetsklubb er et opplegg for best mulig klubbutvikling. Inspirason er hentet fra store klubber internasjonalt.

Fotball for alle
Målet er fotball for flest mulig lengst mulig, og kvalitet i alle ledd. Alt skal være på stell:  Fra rutiner i styrearbeidet, trenerutdanning, Fair play og klubbhåndbok der klubbens rutiner er beskrevet, til sportsplan med nøye beskrivelse av det sportslige arbeidet.

Som Prosjektklubb kommer OIF nå til å få veiledning av kretsen. Siktemålet er å oppfylle en rekke kriterier som kreves for å få status Kvalitetsklubb. Dette er en del av NFFs handlingsplan. Les mer her.

Mange jenter
Det spesielle med Orkanger IF i denne sammenhengen er at klubben har eksistert som komplett fotballavdeling bare siden 2011, etter å ha overført junior og senior fra Orkla FK tilbake til OIF. Siden har aktivititeten eksplodert, særlig i de yngste klassene og på jentesida.

Jenter OIF/Meldal 19 år på bildet øverst spilte sin første offisielle kamp lørdag - i Krokus Cup mot Strindheim. Det ble tap 0-2, men nye muligheter venter.

Troppen har rundt 20 spillere, hvorav flere er aktuelle på senior. Laget trener vekselsvis på Orkanger og i Meldal.

Krets_468_kamp3.jpg 

 

Publisert 06.04.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse