Besøkstall

142 764 denne måneden

13 059 914 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gammelosen: Dette er ikke et Orkanger Vel-prosjekt

Gos3.jpg

Anleggsarbeidet som pågår i Gammelosen skjer ikke i regi av Orkanger Vel. Flere har reagert på at store maskiner kjører masse ut på strandenga ved øya. Orkanger Vel har ikke ansvaret, selv om dette er opplyst ved henvendelser til kommunen.

Det følgende er en orientering fra undertegnede i egenskap av tidligere leder i Orkanger Vel. Det haster med informasjon til brukere av Gammelosen. 

En ide som ble presentert for Orkanger Vel i 2012, og aldri er realitetsbehandlet i styret, blir nå gjennomført i regi av Nerøra Vel. Styret i Orkanger Vel er ikke gitt noen mulighet til å påvirke.

1. Styret i Orkanger Vel har aldri vedtatt at det skal etableres nye grillplasser eller at det skal gjøres endringer i terrenget i Gammelosen.

2. Styret i Orkanger Vel har aldri fått noen informasjon om konkret innhold og omfang, eller hvorvidt det er inngått avtaler med Orkdal kommune om rydding, renovasjon og drift.

3. Styret i Orkanger Vel er ikke orientert om videre framdrift, når arbeidet skal avsluttes eller hvordan området kommer til å se ut.

Hans Kringstad
leder i Orkanger Vel fram til våren 2013.

(Geir Knutzen var nestleder da ideen ble lanset i 2012, og er fortsatt nestleder i styret i Orkanger Vel. Knutzen støtter denne framstillingen.)

Gos1.jpg

      Det nåværende styret i Orkanger Vel får ta stilling til om styret skal orientere selv, eller om det ovenstående er dekkende også for hele styrets syn.

 

Publisert 05.04.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Nerøring 05.04.2014 20:34
Dette ser rart ut. Trengs det virkelig flere grillplasser rundt gammelosen?????

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse