Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Asbjørn Knudsen jr. ny leder i Orkanger IF

DSC_0038.JPG

Årsmøtet i OIF valgte mandag kveld Asbjørn Knudsen jr. til ny leder etter John Ivar Evjen. Asbjørn har levd store deler av livet med OIF. Han skal nå lede en organisasjon med nesten 1500 medlemmer.

- Det er godt å være tilbake i OIF og Idrettsparke. Jeg hører hjemme her. Det var en ære å bli spurt om å vervet, sa Asbjørn Knudsen jr. da han fikk lederklubba fra John Ivar Evjen.

OIF er det største idrettslaget i Orkdal - og laget med klart messt bredde og mangfold.

Det nye styret i Orkanger IF blir slik:
Leder: Asbjørn Knudsen jr. (ny).
Nestleder: Geir Knutzen (ikke på valg).
Kasserer: Tor Bach (gjenvalg).
Sekretær: Knut Even Wormdal (gjenvalg).
Styremedlem: Unn Knudsen (ikke på valg).
Styremedlem: Kjersti Løkken (ny).
Styremedlem: John Ivar Evjen (ny - tidligere leder).

(Varamedlemmer: Hans Kringstad, Janne Sommerschild Wiggen og Atle Olav Sognli).

DSC_0009.JPG

Marit Mjøen og Eivind Ross går ut av styret, og fikk blomster som takk for innsatsen av avtroppende leder John Ivar Evjen.

OIF hadde hele 1 496 registrerte medlemmer i 2013 - 118 flere enn året før.

Stor og variert idrettsaktivitet preget 2013. Det samme gjorde den rivende anleggsutbygginga i Idrettsparken. Friidrettsanlegget ble offisielt åpnet i fjor. Like etter startet OIF bygginga av en helårs elleverbane og en sjuerbane med kunstgras til ca 13 mill. kr. Åpninga av bane 3 og basishall for turnerne i Orklahallen gjorde også 2013 til et viktig år i OIFs historie. 

DSC_0002.JPG

En entusiastisk kasserer Tor Bach med regnskap og budsjett. OIF har hatt ca 13 mill. i omsetning de to siste årene, mye på grunn av anleggsbygging. Men også i et  normalår er omsetninga oppe i ca 6 mill.

Og så det klassiske bildet:

DSC_0033.JPG

Asbjørn Knudsen jr. får klubba fra John Ivar Evjen. Asbjørn overtar samtidig en stafettpinne som har vært på vandring siden 1901, da idrettslaget på Orkanger ble stiftet.

 

Publisert 31.03.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Ringen er sluttet Asbjørn 02.04.2014 19:14
Kjempebra at Asbjørn Knutsen jr er tilbake i klubben han er vokst opp i og vært en viktig del av tidligere. Ringen er sluttet. I de nærmeste årene skal idrettsparken og området rundt ferdigstilles. Det var derfor betryggende å høre Asbjørns klare og tydelige syn på hva det skal fokuseres på fremover, og ikke minst hans bestemte mening om at det var helt riktig av OIF å melde seg ut av Orkla for 4 år siden. Asbjørn har stor erfaring som tidligere fotballspiller og leder i Oif fotball, ja faktisk fra først på 60-tallet til langt innpå 90-tallet. I tillegg har han sittet i kommunestyret i 2 perioder, og han var sjef og martnasgeneral for Orkladagene i en årrekke. Lykke til Asbjørn, dette blir spennende og innholdsrikt. Ser frem til et utfordrende og godt samarbeid. Mvh Nikki utv leder Oif fotball

medlem oif 01.04.2014 23:26
Fantastisk artig at OIF har fått en leder som til de grader er dedikert til idrettslaget OIF og Orkanger som sådan.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse