Besøkstall

142 764 denne måneden

13 059 914 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs klubbhus er nytt: Mye dugnad - ingen sinnasnekker

DSC_0010.JPG

Klubbhuset til OIF har gjennomgått en total forvandling på få uker. Torsdag er alt klart for det første møtet i nytt, gammelt hus. Alt gikk bra uten sinnasnekker. Tor Arne Opphaug (bildet) og andre OIF-venner har lagt ned over 800 dugnadstimer.

Lekrere kjøkken skal du lete lenge etter. Både salene og kjøkkenet er nytt, bokstavelig talt fra golv til tak.

Mandag var det siste innspurt for en del av den harde kjerne i dugnadsgjengen. Tor Arne Opphaug, Knute Steen og Ove Aanonsen tok finishen. De hadde lovt å ha alt klart til tirsdag. Da rykker nemlig vaskerne inn.

DSC_0011.JPG

Detalj fra det nye kjøkkenet; fliser med OIF-logo håndmalt av Ola Kroken.

DSC_0009.JPG

Dugnadsgutter på nylagt golv i Idrettsparken.

Prosjektet har spist på seg underveis. Veggene skulle males, men fikk nye plater. Golvet vurderte man å vente med, men nå er det nytt. På endeveggen henger en fjernstyrt, nedsenkbar skjerm. Og belysningen er perfekt. Farlig å framheve noen, men elektriker Atle Østhus er blant dem som har gjort en kjempejobb på dugnad.

DSC_0002.JPG

Siste detaljer kommer på plass på flunkende nytt kjøkken. Klubbhuset ble reist på dugnad i 1986. Det var nedslitt med et kjøkken som gjorde utleie mer og mer krevende. Nå kommer faste brukere og leietakere til noe bortimot luksus.

DSC_0005.JPG

Dugnadslista henger på veggen. 800 timer er passert. Flere nærmer seg 100 timer i Klubbhuset i løpet av noen hektiske uker, feks Knute Steen, Stig Monsen, Øyvind Olsen, Thomas Opphaug. Stein Erik Berg og Ove Aanonsen.

Klubb1.jpg

Stig Monsen og Stein Erik Berg med kaffepause i en tidlig fase av jobben. TVen kom forresten fort på plass grunnet OL i Sotsji.

IMG_0787.jpg

Atle Østhus justerer lyset. Belysning og skjult elektrisk anlegg har vært en viktig del av prosjektet.

Klubbbhus1.jpg

Benkplata kommer på plass.

DSC_0012.JPG

Ovnen er kastet ut, pipa borte og begge salene har gjennomgått extreme makeover. Knute Steen kan beundre resultatet. Sidebacken fra 70-tallet er nå Mr. Idrettsparken. Knute gjør en kjempejobb for Orkanger IF - og dermed Orkanger - sammen med en voksende gruppe lojale OIFere.

 

Publisert 17.03.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Oif medlemmer 21.03.2014 22:16
En ting er at det blir bedre kvalitet på utleie, men det viktigste er at de frivillige i OIF nå har et kvalitetsmessig bedre treffsted og samlingsarena for seg og sine aktive.

Else-Britt Evjen 20.03.2014 17:21
Har vært og sett i klubbhuset og det ble kjempefint. Dette blir nok populært å leie. For øvrig også OIF-medlem.

Nikki 18.03.2014 13:41
Sier meg enig i oifmedlem. Utmeldelsen fra Orkla er hovedårsaken . Det viser seg at tilhørighet og identitet overgår det meste innenfor fotball og idrett generelt. Tar fullstendig feil de som sier det ikke spiller noen rolle hvor man spiller, hvilken draktfarge man har og hva som er navnet på laget. Disse komponentene er helt avgjørende hvis man skal lykkes.

Lene P Solem 17.03.2014 23:06
Flinke mannfolk som stiller opp å får det til. Damene skal vaske og 'flytte inn' i morra. Soffa blir sponset av Møbelringen Rostad, og jeg skal sy gardiner. Blir så fint atte :-)

Oifmedlem 17.03.2014 22:54
Fantastisk å se hva som skjer i parken. En utrolig bra dugnadsånd og samhold har vokst frem etter at Oif meldte seg ut av Orkla. Lover godt for fremtiden.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse