Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orklapøbben som Orkanger-treffsted

01032009180_1.jpgOrklapøbben har fått nytt utseende og innhold. På veggene henger nå gamle Orkanger-bilder, og på bordene finner du brikker med historiske Orkanger-motiver. Ola Kroken har sørget for å forevige OIFs stolte logo på veggen. Logoene til Orkla FK og Glimt er også på plass. Orkdal ILs emblem kommer snart - som et uttrykk for ørbøggens storsinn, raushet og grenseløse toleranse. 

Deler av interiøret er flyttet om for å gjøre det bedre å se fotball på storskjerm. Også filmer og bilder fra Orkanger vil dukke opp på skjermen.

Eierne er ute etter morsomme fotballminner både i form av bilder og gjenstander. Kanskje ligger det noen etterlatenskaper fra den legendariske Pitbull-epoken på bunnen av kommodeskuffen din? Eller en OIF-vimpel eller et par fotballsko som har skåret mål mot Svorkmo/NOI??

01032009182_1.jpgOrklapøbben får snart titteskap med lokale fotballeffekter fra klubbene i dalføret. Bjørn Tore Solstad (bildet) og de andre pubeierne håper på donasjoner. Nikki har allerede bidratt.

Noen av stamgjestene har funnet bilder av seg selv fra gamle dager på puben. Blant annet kan du studere barneflokken ved Orkangers første barnepark med parktante. Den var i drift ved Kaffestova fra 1953 til 1959.

Tanken er samtidig å gjøre lokalet mer sosialt. Går alt etter planen vil Orklapøbben snart by på quiz skreddersydd de innfødte i dalen. Vanskelighetsgraden kan tilpasses deltakere fra både øvre og midtre deler av kommunen.

01032009181_1.jpgFolk prøver allerede å sette sammen quiz-lag. Forbered deg på artige spørsmål, hvorav mange med lokalt tilsnitt. Snakk med venner og sy sammen lag på 4-5 personer. Forhåpentligvis er quiz-kveldene og andre Orkanger-påfunn i gang ganske snart.

Det som i hvert fall er sikkert er at puben åpnet igjen fredag etter ett døgns intens ombygging. Diesel Dahls Pøbb t Pøbb-band spilte for bokstavelig talt fullt hus lørdag kveld, og sørget for stor stemning ved nyåpninga.

 

 

Publisert 01.03.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse