Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Mali fra Orkanger spiller for Norge mot de beste i verden

Mali_1.jpg

Denne uka spiller Mali Lilleås Næss (19) fra Moan og Orkanger på det norske U23-landslaget i fotball. Det skjer i en turnering på La Manga. Motstandere er de beste i verden; Tyskland, Japan og USA.

Spillerne på dette laget står på terskelen til Norge senior, og dermed eventyr som EM og VM.

Mali har spilt på Norge U19, og ser ut til å bli fast på U23-laget før hun har fylt 20 år.

Forsvarsspilleren fra Orkanger spilte hele kampene både mot Tyskland (2-3) og Japan (1-2). USA står for tur onsdag.

Landslagssjef Gøril Kringen mener Norge har klart seg bra trass i to tap. Tyskland vant med et mål ett minutt før slutt. Japan scoret to ganger på to minutter etter at Norge tok ledelsen.

Mali Lilleås Næss spiller fast på Trondheims-Ørn. Hun er allerede hedret av OIF for prestasjonene sine. OIF er klubben hun har vokst opp med og klubben i Malis hjerte. Foreldrene måtte ta imot hederen i Klubbhuset, for den gangen var Mali på samling i utlandet med Norge U19.

Lynraske Mali Lilleås Næss er også et talent i håndball. Hun bøttet inn mål for OIFs damelag i 3.divisjon for et par sesonger siden. Tvillingbror Håkon står for øvrig i mål for Orkla, mens storebror Ole har stått i mål for flere klubber i 2.divisjon.

Pappa Bjørn Næss er tidenes keeper i OIF-historien, men ingen i familien har drevet det lenger enn spedbygde Mali på bare 19 år.

Det passer bra når OIF har blitt klubben framfor noen i distriktet for jente-og kvinnefotball. Aldri før har så mange jenter fra Orkanger spilt fotball - og ei av dem spiller altså for Norge.

OIF_Spjelk1.jpg

 Mali Lilleås Næss i aksjon for OIF håndball i 2011.

 

Publisert 04.03.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Kari Fagerholt 05.03.2014 09:54
Suverent!:)

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse