Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger-vinter 2014: Sykkel og skateboard i stedet for ski

DSC_0081.JPG

Full fres på Orkdalsbanken skateboardpark i månedssskiftet februar/mars har du aldri sett før. Søndag valfartet folk til Gammelosen. Se flere bilder fra da mars 2014 kom til Orkanger.
* OBS! Les også under hvis du tror orkangervel.no driver sensur mot meninger.

Bildet over viser BMX-syklist Joachim Olsen Mule og ei lita frøken på sandhaugen sør i Gammelosen. Dette lageret krymper før badesesongen. Det må etterfylles sand blant annet på den vesle stranda i nord.

Kort om sensur før dagens bildekavalkade:
Enkelte har opplevd at innlegg under fullt navn i kommentarfeltet ikke er publisert. Det er bare å baklage, men skyldes trolig filtre som er for ivrige i tjenesten. En innsender fant i høst ut at noe av utfordringa KAN ligge hos Get/Loqal.

Dette er et nettsted for åpen debatt også om kontroversielle tema. Mange anonyme innlegg blir avvist. Anonymitet skaper ingen åpenhet. Men skriver du med navnet ditt skal innlegget normalt være ute ganske fort.
Tips1:
Lag en kopi av innlegget i tilfelle du skriver rett i kommentarfeltet. Da slipper du å rekonstruere om noe går galt.
Tips2:

Send innlegg på e-post til hans.kringstad@gmail.com så limer vi det inn.

Så - noen glimt fra 2.mars 2014:

DSC_0012.JPG

Rulleskøyter, scootere (uten motor) og BMX-sykler: Gutta (dessverre få jenter)  koser seg i vårsola i Orkdalsbanken skateboardpark.

DSC_0031.JPG

Hopp over en kompis eller to; et stunt Orkanger Vel ikke oppmuntrer til, men sånn er virkeligheten. Bruk i det minste hjelm!

DSC_0063.JPG

Joachim sier han har vært høyere oppe i rampa med sykkelen før. Litt rusten form så tidlig i sesongen.

DSC_0095.JPG

En strøm av turgåere sirkulerte rundt Gammelosen søndag. Det er sjelden å se så mange biler ved p-plassen i nordenden utenfor badesesongen. På søndager slipper du også mesteparten av tungtransporten langs Havneveien.

DSC_0105.JPG

Folk på tur ved Hermetikken. Gammelosen er folkehelse i praksis, og til en nokså lav pris. Trolig er dette investeringer som går med stort overskudd samfunnsøkonomisk.

DSC_0107_1.JPG

Turfolket noen sekunder senere på litt nærmere hold. Orkanger Vel dyttet på kommunen og satte selv i gang tilrettelegging her for ti år siden. "Folkehelse" var ikke blitt et politisk nøkkelbegrep ennå. Men alle som ville så verdien av å legge til rette for bruk av et så fint og lett tilgjengelig område mellom tettbebyggelsen og industrien/havna. Nå kommer debatten om utbygging av havna inn mot området.

DSC_0114.JPG

Sola står ikke lavt lenger, og tela tiner slik at bakken blir fuktig.

Og så en liten konkurranse, blant annet for å teste om innlegg  kommer gjennom den utilsiktede sensuren i filtrene. Hvor i Orkdal tror du dette bildet er tatt søndag? Svar gjerne i kommentarfeltet.

2mars.jpg

 

Publisert 02.03.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

berit gjølmesli 02.03.2014 22:58
Ålvatnet, Ålvasshytta skimtes så vidt i bakgrunnen.

Hans K 03.03.2014 08:24
Ikke Ålvasshytta du ser, nei.

Anne Grete 02.03.2014 21:39
Rovsdammen

Hans K 02.03.2014 23:19
Gratulerer, Rovsdammen er stedet! Til andre: Send gjerne en mail hvis du har svart uten at svaret ligger ute nå. Prøver å finne feil som stopper innlegg.

john olav wåtland 02.03.2014 20:22
fjellkjøsvatnet

Hans K 03.03.2014 08:24
Dessverre, Wåtland. Feil vatn.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse