Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Krisen tiltar for Orkla FK - kampanje på Fannrem

obs1_1.jpgOrkla FK står uten leder og markedsansvarlig tre uker etter årsmøtet i klubben. Samtidig samles det inn underskrifter på Fannrem for å få til en avstemning for eller mot Orkla. På Orkanger har det vært møter blant privatpersoner som ønsker eget seniorlag igjen. Orkla 3 opererer nå med egen hjemmeside, og kaller seg uoffisielt for Fannrem Fotballklubb. 

Debatten for og mot samarbeidsklubben Orkla FK raser både på Facebook og på STs debattforum. Et opprør har startet nedenfra blant fotballentusiaster som vil gi opp det ti år gamle Orkla-prosjektet.

Orkla står midt oppe i en alvorlig lederkrise. Samtidig er det kontakt mellom miljøer på Orkanger og Fannrem som ønsker klubben oppløst til fordel for lokale senior- og juniorlag i regi av OIF og OIL.

Det er lenge siden Orkla FK greide å informere medlemmer og publikum via en oppdatert hjemmeside. Til gjengjeld har spillere og støtteapparat på Orkla 3 i løpet av kort tid hatt mer enn tusen besøk på en ny hjemmeside for dette hobbylaget med røtter på Fannrem.

Laget kaller seg "Orkla 3 (FFK/Orkdal)" på hjemmesida Orkdal Fotball. Hovedbildet viser Orkdalsbanken stadion. FFK står for Fannrem Fotballklubb. Med dagens samarbeidsavtale får de ikke opptre med Orkdal ILs klubbnavn. Bare Orkla FK er tillatt.

På Orkanger er det opprettet en facebook-gruppe for å få nedlagt Orkla FK og gjenreist seniorfotballen i OIF.

Alt dette skjer mens Orkla FK står uten administrativ ledelse - og samtidig som klubben omsider har oppnådd sportslig suksess. Damelaget rykket som kjent opp i 1.divisjon i høst.

Men rekrutteringen er dårlig også på jentesida. På herresida har det vært et problem at mange av de beste spillerne forsvinner til andre klubber i stedet for å satse i det som skulle være regionens fotballmessige flaggskip.

Underskriftskampanjen på Fannrem har til hensikt å få medlemmene i Orkdal IL til å si hva de mener om Orkla. Målet er å få saken opp på OILs årsmøte.

En eventuell avstemning i OIL som ender med flertall for å avslutte samarbeidsavtalen, kan bety slutten for Orkla FK.

Hjemmesida Orkdal Fotball har allerede gjennomført en meningsmåling på nett. 141 ville legge ned Orkla FK, 46 ville beholde OIF/OILs samarbeidsklubb.

Økonomisk gikk Orkla FK med underskudd i fjor, mens det er budsjettert med overskudd i år. Økonomien er ikke god.

Også OIF fotball mangler ny leder etter årsmøtet tirsdag.

 

 

Publisert 25.02.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse