Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF handball: Seier 33-18 i 40-årsgave til Berit Kvåle

DSC_0022.JPG

Trener, materialforvalter og altmuligperson i OIF handball, Berit Kvåle, fylte 40 år søndag. Damelaget gratulerte med gullstol og seier 33-18 over Langevåg i Orklahallen. OIF ligger nå på 3.plass i 3.divisjon etter en formidabel seiersrekke.
* Se også nederst om oppussing av Klubbhuset.

OIF-jentene noterte sin sjette seier på rad søndag. Enda mer imponerende var 24-15 mot Kolstad fredag. Kolstad er et av topplagene i avdelinga, men ligger nå fire poeng bak OIF - riktignok med to kamper til gode.

Se resultater og tabell her.

OIF har vunnet åtte hjemmekamper på rad i 3.divisjon.

DSC_0005.JPG

Hege Kvernrød, Marthe Togstad og Elisabeth Rønningen i aksjon mot Langevåg fra Sunnmøre.

Like viktig som seirene i helga var muligheten til å sette pris på en av dem som virkelig gjør handballaktiviteten i OIF mulig. Et banner med gratulasjon møtte Berit Kvåle utenfor hallen, og det var jubel- og jubileumsscener i garderoben både før og etter utklassinga av Langevåg.

DSC_0007.JPG

Hege Kvernrød fyrer av. I bakgrunnen til venstre Tone Elisabeth Krokdal.

Det skjer også ting utenom det sportslige i Idrettsparken. Klubbhuset til OIF får nå en extrem makeover på dugnad.

DSC_0005.JPG

Roger Sivertsen (bak) og Sivertsen senior er fagfolk som også jobber dugnad. Tirsdag gikk de løs på kjøkkenet i Klubbhuset. Kjøkkenet blir nytt fra golv til tak - inkludert hvitevarer og innredning.

Dugnadsgjengen har satt seg som mål å gjøre ferdig både kjøkkenet og begge salene innen 1.mars. Salene får plater på veggene og det elektriske anlegget blir skjult. I den minste salen blir det også ny himling.

På et ca 60 sekunder langt byggemøte under ledelse av OIF Anleggs Tor Arne Opphaug ble det tirsdag besluttet å rive murpipa. Den er nå revet. Dugnadsgruppa misliker byråkrati, men tar seg tid til å se viktige programmer på TV; engelsk fotball og noen småtterier fra Sotsji.

Klubbhus1.jpg

Knut Arve Steen (t.v.) og Tor Arne Opphaug registrerer at Marit Bjørgen tar Norges første OL-gull før de gjenopptar arbeidet.

 

Publisert 09.02.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse