Besøkstall

111 001 denne måneden

11 783 203 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Halvnakne menn på Orkanger - og kunst fra Himmelblå

Utsp__ll1.jpgSnart klart for ny musikal-suksess:
Etter Bør Børson kommer en gjeng karer i bare tangatrusa. De røde kjeledressene faller når Teaterlaget Utspæll har premiere med "I blanke messingen" neste lørdag. Se under hvilke menn og damer som møter deg i kulturhuset (Foto: Thor Nielsen).
PS: Nytt om kunst nederst.

"I blanke messingen" er en klassisk historie: Noen arbeidsløse og desperat blakke kompiser i England får en ide når Chippendales gjester den lokale puben. Damene strømmer til og betaler godt for å se showet.

Kan Chippendales, kan vi, tenkte gutta. Fortsettelsen skjønner du.

Nå blir historien musikal i et Orkdal som riktignok slipper tung arbeidsløshet, men til gjengjeld har mange dristige teateramatører.

Utspæll har hittil solgt 1 200 billetter. Premieren lørdag 15. februar er utsolgt. Det er lagt opp til ti forestillinger.

Billetter selges i servicetorget på Rådhuset og på nettsida orkdalkultur.

Bør Børson ble en kjempesuksess med 3 300 publikummere for Utspæll og teatersjef Edvard Øyangen.

Arnulf Haga er regissør igjen, og Margrethe Aae produksjonsleder.

Utsp__ll2.jpg

 
Tøffe gutter med dårlig råd vet råd. (Foto: Thor Nielsen.)

Skuepillere, og nå tar vi herrene først:
De lokale "Chippendales": Torstein Grønningen, Jonas Withbro, Øyvind Uhlving, Roar Lorentzen, Dario Leko, Odd-Marthin Magnussen, Jomar Bjørnbeth og Øystein Skarholt

Ola Heggem, John Ødyn, Fredrik Eggen og Jan Johansen har andre roller.

Utsp__ll3_1.jpg

Disse samene inntar scenen 15.februar og ni ganger til. (Foto: Thor Nielsen.)

Over ser du noen av damene som lider under guttas mislykkede jakt på ny jobb. De er; Gunnhild Husdal Landrø, Nana Singsdal, Randi Wollan,  Marianne Slupphaug, Vigdis Wibe Klungervik og Maja Aspaas Teialeret.

Torill Lundager, Inger Kvernmo og Kari Fagerholt dukker også opp.

I tillegg til ensemblet på 21 kommer orkesteret med 12 musikere under ledelse av Bjørn Willadsen og Trond Hustad. Anett Hjelkrem har koreografien.

PS:
Kunstforeninga åpner utstilling med kunstneren Tore Engen (f. 1950) i morgen/lørdag kl. 13.00 i Orkdalsveien 66. Store bilder i sentrum og mindre arbeider i Galleri Thams på Bårdshaug.

Tore Engen er oppvokst på øya Ylvingen - kjent fra Himmelblå på TV - og kystlandskapet er en viktig inspirasjonskilde. Engen bor nå Buvika. Han er kunstutdannet i Nederland.

I tillegg har sju lokale kunstnere salgsutstilling på biblioteket. Bruk biblioteket, så får det leve og blomstre. Gå og se - mer på Facebook.

 

Publisert 07.02.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse