Besøkstall

122 698 denne måneden

12 379 364 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Frelsesarmeen med gratis treffsted på Orkanger

DSC_0139.JPG

Frelsesarmeen på Orkanger åpner heretter dørene hver onsdag klokka 12. Her kan alle møtes for å drikke kaffe, spise vafler og diskutere stort og smått. Det eneste formålet er å gi folk en anledning til å treffes, sier Inge Haukvik i Frelsesarmeen.

Alt er gratis på onsdagstreffet. Det blir ikke loddsalg og ikke forkynning - bare en mulighet til å prate med andre som kanskje kjeder seg litt.

Elseba Haukvik i Frelsesarmeen har hatt lyst til å prøve et slikt treff lenge. Nå blir det, delvis fordi kvinner i Lions i Orkdal vil hjelpe til med kaffekoking og servering.

- Vi håper selvsagt det kommer mye folk. Men selv om ingen skulle komme, vil vi holde lokalet åpent mellom 12 og 14 på onsdager i hele 2014, sier Inge Haukvik, mannen til Elseba. Han er ellers kjent som en av landets største Alf Prøysen-entusiaster, med en imponerende samling effekter fra Prøysens liv og virke.

Det kan jo være et samtaleemne i seg selv i år når det er 100 år siden Alf Prøysen ble født.

Frelsesarmeen er for øvrig en institusjon med lange og sterke tradisjoner på Orkanger. "Armeen" har fortsatt ordinære møter med sang og taler annenhver torsdag.

Men onsdagstreffet er altså noe annet; bare uformell prat.

julegran1.jpg

Elseba Haukvik (t.v.) på julegrantenning på torget. Nå inviterer Frelsesarmeen til kaffe og vafler hver onsdag fra klokka 12.

 

Publisert 04.02.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse