Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Bra for sentrumsgata: Nye Bonny har åpnet

DSC_0020.JPG

Bonny lurte butikkdøden. Lørdag klokka 10 åpnet Nye Bonny med ny eier, men med samme konsept og trofaste kunder på besøk. Eier Hege Olsen (t.v.) og medarbeider Lene Nergård hadde en fin åpningsdag.Sentrumsforeninga kom med blomster, og Nye Bonny serverte kaffe og vafler.

Hege Olsen, ny eier og driver, har selv vært sporadisk kunde på Bonny. Hun jobber i hjemmetjenesten og har lekt med tanken om å finne på noe annet.

Hege bestemte seg for å prøve da hun så en Orkanger Vel-artikkel delt på Facebook med følgende innhold: Butikken ville bli lagt. Ingen hadde meldt seg for å overta når Helen Storheil nå måtte gi seg på grunn av helseplager.

- Vi driver videre i samme konsept og med de samme leverandørene, sier Hege Olsen, som bor på Kårmo.

Lørdag var mange innom, både faste kunder og folk som er nysgjerrige på hva som fins av klær, sko, vesker og kofferter.

- Alle sier de er glade for at butikken åpnet igjen. Jeg har fått mange gode råd også, om hva vi bør ta inn av varer. Noe nytt er på plass, og det kommer mer etter hvert. Akkurat nå er flere av leverandørene midt mellom to sesonger, sier Hege Olsen.

Hun fortsetter i hjemmetjenesten inntil videre. Lene Nergård tar seg av butikken når Hege sover etter nattevakt.

Sentrumsgata er viktig for attraktiviteten til hele Orkdal. Flere butikker og serveringssteder har forsvunnet det siste året, og parfymeriet flytter til Amfi.

Gjennom Orkdal 2040 har politikerne vedtatt å satse på senrtum. Onsdag skal formannskapet ta en runde på planene for Bårdshaug vest, ifølge ordfører Gunnar H. Lysholm.

DSC_0021.JPG

Hege Olsen har åpnet dørene  på Bonny i Orkanger sentrum.

 

Publisert 01.02.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse