Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger Vel: 100 000 til aktiviteter for barn og unge

DSC_0004.JPG

Styret i Orkanger Vel vedtok mandag kveld å hjelpe tre tiltak økonomisk. De gjør det enda bedre å vokse opp på Orkanger:

  • 75 000 til OIFs nye sjuer fotballbane med kunstgras (bildet).
  • 20 000 til nytt kjøkken i Klubbhuset i Idrettsparken.
  • 5 000 til sikkerhetsutstyr for OIF turn.

Alle de tre prosjektene kommer svært mange barn og unge til gode. Derfor vedtar Orkanger Vel å bruke av egne penger i Idrettsparken og Orklahallen.

Sjuerbane med kunstgras:
Et millionløft for OIF. Idrettsforeninga vedtok å bygge denne banen i tillegg til den store banen med undervarme som nå kommer i Idrettsparken.

OIF utvidet prosjektet med sjuerbanen fordi man fant plass nok øst for storbanen, og fordi det er stort behov for flere spilleflater i Idrettsparken. Særlig jentefotballen vokser fort.

Grunnarbeidet er ferdig. Banene blir klare til bruk i sommer.  Total kostnad er ca 13 millioner. Orkanger Vel har tidligere støttet den store banen med 150 000. Den vesle sjuerbanen kommer rett bak porten som nå er montert i Idrettsparken (bildet på toppen).

OIF jobber fortsatt med finansiering. 75 000 hjelper et lite stykke på vei.

Kjøkken i Klubbhuset:
OIFs Klubbhus er et av de viktigste samlingsstedene på Orkanger. Huset er både møterom og serveringssted, og et indirekte bidrag til all aktivitet for barn og unge i Idrettsparken.

Klubbhuset er så nedsliltt at det har skapt problemer både for internt bruk og ekstern utleie, som må til for å finansiere drifta. OIF har bestemt å få inn nytt kjøkken så snart som mulig i vinter, og å pusse opp ellers i huset. Også her jobbes det med finansiering av over 100 000 kroner. Orkanger Vel håper at et bidrag på 20 000 motiverer andre til å hjelpe.

DSC_0002.JPG

Klubbhuset skal bli fint igjen innvendig.

Turn og sikkerhet i basishallen:
OIFs turnavdelig aktiviserer 300 barn og unge fra et stort omland. Turnerne flyttet inn i den nye basishallen i november. Orkdal kommune har kjøpt inn en del større apparater, men noe utstyr mangler - blant annet:
* Nakkestøtte (sikkerhetsutstyr) ved trening på trampett.
* Flikk flakk-trener - et nyttig apparat for de yngste.

Orkanger Vel bidrar med 5 000, og dermed skulle OIF turn ha omtrent halvparten av pengene som trengs til dette formålet.

DSC_0033.JPG

Orkanger Vel bidrar med utstyr til trygge hopp og sprett hos OIF turn i den nye basishallen.

Orkanger Vels egne prosjekter
Orkanger Vel har investert millionbeløp i Gammelosen tidligere, og bidratt med 300 000 til lagerbygg på Nedre Rømme og den store kunstgrasbanen. Siste rene Vel-prosjekt var BMX-banen for sykling som nettopp ble ferdig.

Velforeninga planla å bygge sandvolleyballbane til våren. Dette blir utsatt litt i påvente av at Orkdal kommune lager en helhetlig plan for plassering av bygg og aktiviteter i Idrettsparken.

I mellomtida hjelper velforeninga fram andre gode prosjekter som skaper trivsel og sunn aktivitet i området Idrettsparken-Orklahallen-Gammelosen, og gjør Orkanger til et attraktivt sted.

BMX1.jpg

BMX-banen for cross-sykling er ferdig, og vil bli tatt i bruk til våren. Et rent Orkanger Vel-prosjekt.

 

Publisert 27.01.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Kjell Ivar Gumdal 28.01.2014 23:33
Helt enig med Nikki!Dåkk gjør en kjempejobb !

Nikki 28.01.2014 00:26
Nok en gang tusen takk til Orkanger Vel for viktige bidrag. Superb!!! Mvh Nikki utv leder Oif fotball.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse