Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Godt nytt for handlegata: Bonny skal leve videre!

DSC_0022.JPG

Endelig en god nyhet igjen for Orkanger sentrum: Butikken Bonny blir likevel ikke lagt ned. Flere meldte seg interessert i å ta over da orkangervel.no etterlyste etterfølgere forrige uke. Nye Bonny åpner lørdag 1. februar.

Innehaver Helen Storheil er lykkelig over at butikken får leve videre. Storheil slutter etter ni år på grunn av sykdom. Ingen hadde meldt seg for å ta over.

Stor interesse
Men internett og sosiale medier hjelper: Før helga skrev orkangervel.no om at Storheil håper noen vil overta, og at hun gir bort interiøret.

Saken ble spredt på Facebook-sida "Orkanger - byen i Orkdalsregionen"  også.

- Det gjorde susen. Mange har hatt lyst til å overta, viste det seg.  Nå har jeg gjort avtale med en av dem. Men også etterpå har det kommet folk innom med ønske om å drive videre, sier Helen Storheil.

Klær, sko og vesker som nå
Storheil valgte ei dame fra Orkdal som vil fortsette med Bonny-konseptet. Vedkommende skal kjøpe varelageret, og overta avtaler med leverandører. Dermed kommer samme merker sko og vesker til å finnes i Bonny-butikken også i framtida.

Fra torsdag stenges dørene i drøyt to uker for oppussing. Deretter blir det nyåpning i gata 1.februar, før Helen Storheil drar til varmere strøk.

Gata er uhyre viktig for Orkanger og Orkdal, men den har opplevd mange nedtuirer med konkurser og nedleggelser i 2013.

Ett spisested og tre butikker er borte, i tillegg til at Orkanger Parfymeri flytter til Amfi i år.

 

Publisert 15.01.2014


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Marit Mjøen 17.01.2014 09:30
Dette er fantastisk! En honnør til Helen Storheil som har drevet en super nisjebutikk i mange år! Og nå har hun sørget for at kundene får videreført tilbudet. Veldig viktig for markedet - og for utviklinga av Orkanger sentrum og Orkdal kommune! Politikerne foreslår bystatus - da er entusiaster som Helen avgjørende for å lykkes! Slike må kommunen vite å hedre!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse