Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Foto i Orkanger sentrum

21022009157_1.jpgGalleriet Art & Taste café satser for fullt på foto. Det passer godt i de gamle lokalene til fotograf Kvarsnes. Fram til 21.mars kan du oppleve kvalitetsbildene til Trine Melhuus fra Trondheim. Fotografiene blir dine for en pris fra 2900 til 5300 kroner. Daglig leder Elisabeth Ebbesen Syrstad forteller gjerne historien bak dem.

Utstillingen omfatter alt fra monumentale fotografier av naturen i Lofoten, via gjenstander i bevegelse og til helt abstrakte motiver.

Trine Melhuus er en anerkjent fotograf fra en av landets mest kjente fotofamilier.

Galleriet kommer til å satse mer på foto. En ny fotograf avløser Trine Mehuus etter 21.mars. Og på Orkanger-dagene i juni er det planen at fotograf Åge Hojem blant annet skal stille ut bilder tatt på Thamshavn Verk. Da vil også Ola Kroken, tegner og illustratør fra Orkanger, stille ut.

Men foreløpig er det Trine Melhuus som byr på inntrykk opplevelser i Galleriet. Fotografen har blant annet lekt med å plassere en Pinoccio-figur i forskjellige omgivelser. Den kan du skimte på bildet under, der Elisabeth Ebbesen Syrstad er guide for den unge gjesten Mari Fjeld.

21022009156_1.jpg

 

Publisert 22.02.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse