Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gulljentene løfter Orklahallen

buss_hallen_004_1.jpgTV 2 sender direkte når de norske håndballjentene inntar Orklahallen fredag 20.november. På samme tid skal politikerne diskutere hallens videre skjebne - i forbindelse med budsjettet for 2010. OIF og Meldal HK håper å få lov til å slippe inn hele 2400 tilskuere under landskampen Norge-Romania.

På programmet i Møbelringen Cup denne festkvelden står også rekruttkamp Norge-Danmark og seniorkamp Danmark- Russland. Alt i Orklahallen.

Turneringen er siste test før VM i Kina. Dermed blir det toppede lag og fullt trøkk fra media - inkludert altså en helaften på TV2 fra Orkanger.

Vanligvis stiller håndballforbundet krav om 3000 tilskuerplasser på landskamper. Det går ikke i Orklahallen i dag, men med ny bane 3 er det mulig å nå en kapasitet på 3500.

De øvrige kampene i Møbelringen Cup skal gå i Trondheim Spektrum. De nærmeste hallene med stor nok kapasitet er Steinkjer og Kristiansund. Røros planlegger storhall.

Arrangøren valgte Orklahallen framfor å en større arena lenger unna denne gangen. Men uten ny bane 3 kan dette bli aller siste landskamp i Orklahallen.

En vellykket håndballfest kan representere beviset på at det virkelig finnes muligheter for å få arrangement med høy status ved å satse på en stor hall ganske nær Trondheim.

Ap, FrP og Orkdalslista ønsker å bygge ny bane 3 i Orklahallen. Orkdalslista samarbeider imidlertid med partier som heller vil bygge hall på Follo.

Derfor er det pr i dag ikke satt av penger til ny bane 3 som erstatning for gammelhallen. Gammelhallen blir for øvrig VIP-område under landskampene i håndball 20.november.

Presset for hall på Follo skyldes at det politiske flertallet vil ha videregående skole der - og ikke en gang utrede økonomisk en ny, sentrumsnær skole i samspill med det eksisterende idrettsanlegget.

 

Publisert 20.02.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse