Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger i helga: Håndball, svømming og Jul på Rømme

DSC_0068_1.JPG

Du trenger ikke dra til byen. Mye skjer på Orkanger i helga, for eksempel:
* Jul på Nedre Rømme (bildet) lørdag.
* OIFs jenter 16 møter Norges beste håndballjenter.
* OIF-svømmerne inviterer deg til julestevne søndag.  

Jul på Nedre Rømme:
Tradisjonen fortsetter med intimt julemarked, miniskirenn, juletresalg, nissebesøk og klassiske juletreføtter lørdag kl. 13-16. Primus motor Knut Even Wormdal og Karin Røttereng kan garantere god julestemning.

* Kl. 14.00: Miniskirenn.
* Kl. 15.30: Jakten på julenissen.

OIFs jentelag i håndball:
Jenter 16-laget greide å kvalifisere seg til den landsomfattende Bring-serien i høst. Turneringa samler de beste lagene i hele landet. Kampene spilles i grupper med fire lag over flere helger.

Denne helga er OIF vertskap i Orklahallen. Motstandere er Larvik Turn, Sarpsborg og Ski. OIFs kamper:
OIF-Larvik Turn, lørdag kl. 12.00.
OIF-Sarpsborg, lørdag kl. 18.00.
OIF-Ski, søndag kl. 11.30.

bilde_1.jpg
OIF jenter 16 år.

OIF har et svært ungt lag og er forberedt på tøffe bataljer. I det første gruppespillet (i Bergen) ble det en seier og to tap. Møt opp og se på noen av dem som kanskje representerer Norge i EM og VM om få år.

OIFs julesvømming:
Dette er en annen Orkanger-tradisjon. Det stemningsfulle stevnet går av stabelen i bassenget søndag kl.12, og alle er velkommen til å se på.

OIF har ei fabelaktig svømmeavdeling tatt i betaktning at idretten faktisk mangler et seriøst anlegg (skihopping har som kjent blitt prioritert i Orkdal, delvis ved en tilfeldighet). Utøverne av den muligens mest folkehelsefremmende aktiviteten drar blant annet til Hommelvik for å trene.

OIF har nå fire svømmere kvalifisert til det som tilsvarer NM for de yngste (LÅMØ). Rekrutteringa er god, og avdelinga prøver å skvise inn alle som vil være med.

Søndag blir det hurtig svømming, plask og julelys i bassenget som ble til takket være dugnad på Orkanger. Bassenget feirer for øvrig 50 år i 2017. Det året er det mulig Orkdal har et moderne svømmeanlegg.

Sv__m3_1.JPG

I fjor måtte julesvømminga avlyses fordi det var en feil ved kloringa i bassnget. Bildet viser betuttede deltakere som måtte snu. Men søndag blir det julestevne.

 

Publisert 13.12.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse