Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fire frosne fyrer fikset julegrana på Orkanger torg

DSC_0001_1.JPG

Da er julegrana oppe og står på torget. Det sørget Knut Wåtland, Alv Helge Skeie, Brage Knudsen og Vidar Liøkel for lørdag morgen. Julegrantenninga er søndag klokka 17. Husk at både Frivilligsentralen og biblioteket holder åpent.

Alle er som vanlig velkommen til Orkanger Vels tradisjonelle tenning av julegrana første søndag i advent. Sokneprest Pål Ove Lilleberg, Frelsesarmeen, nissekorps og sentrumsnisser med poser dukker som vanlig opp.

Orkanger Vel serverer varm gløgg og pepperkaker.

DSC_0019.JPG

Alv Helge Skeie og Brage Knudsen tester lyspærene. Neglebit hørte med også i år.

Nytt av året er at Frivilligsentralen og folkebiblioteket har åpent hus i forbindelse med julegrantenninga. Stikk innom dem når lysene er tent og sangene sunget. Følg gjerne biblioteket på Facebook.

DSC_0007_1.JPG

Aldri hvilende Vidar Liøkel som vanlig høyt i toppen.

Årets gran er ikke den største som har stått på torget, men trolig den flotteste. Røttene finnes i Grovavegen på Bårdshaug, hos Edel Indergård Sundli og Ola Sundli.

Velforeninga takker Wåtland Kran & Transport (kranbil), Solem AS (lift) og Sentrumsforeninga, som kommer med nisser og pakker.

 

Publisert 30.11.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse