Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Snart advent: Julegran til besvær på Orkanger torg

DSC_0007.JPG

Mandag kveld skulle årets julegran reise seg på torget på Orkanger. Men slik gikk det ikke. Treet er et prakteksemplar, men ligger rett ut trass i alle bestrebelser. Hvorfor det, tro?

Årsaken kjenner dugnadsgjengen fra Orkanger Vel; Vidar Liøkel, Pål Tiller og Knut Wåtland (Wåtland Kran & Transport).

De felte og hentet grana hos Ola Sundli og Edel Indergård Sundli på Bårdshaug.

(Og dermed må vi bare dementere ei tidligere melding om at treet kommer fra hagen til en annen Ola - herr Kirkaune på Evjen. Grana til Ola Kirkaune var med i konkurransen om å havne på torget, men den utvalgte har sine røtter i Grovaveien.)

Juletrefoten løsnet
Etter flere år med tekniske utfordringer monterte Orkdal kommune et jernrør i en kum på torget. Dermed skulle julegrana så rank, trygt og støtt i en diger juletrefot. Men mandag løsnet hele jernrøret under innfesting og justering av treet. Så nå ligger grana på torget med en sværmansjett rundt stammen.

Håpet nå er at Orkdal kommune allerede tirsdag finner en løsning for å feste juletrefoten. Den bør støpes fast, mener dugnadsgjengen.

Nok om det:
Julegrantenninga er søndag klokka 17. I god tid innen da skal grana være oppe og stå. Det blir tale, nisseposer, gløgg, pepperkaker, sang og gange rundt treet.

Og årets utgave er virkelig perfekt. Vent og se!

DSC_0009.JPG

 

Publisert 25.11.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse