Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

En måned før julaften: Vinter i Ulvåsen - og på Orkanger

Ulv__sen241013_1.jpg

Full vinter med snøstorm i kastene søndag. Bildet er tatt nøyaktig en måned førjulaften, og en time før årets cupfinale. I akebakken i Ulvåsen; Tor Alexander Stadsnes, Alexander Olsø og Max Olsø.

Tungt føre og blautsnø, men guttene ga ikke opp. Det er tross alt lenge siden sist snøen lå tjukk i marka.

Ulv__sen2.jpg

Stig Mjønes i vinduet 315 meter over havet (Ulvåshytta).

Men for vertskapet i Ulvåshytta ble 24.november en stille dag. Rundt klokka 12 hadde Birte og Stig Mjønes tatt mot bare fire gjester, men så kom noen flere representanter for den harde kjerne av turgåere trampende etter hvert.

Snø, snømåking, vind og cupfinale holdt nok mange hjemme. Skisesongen er heller ikke i gang annet enn for de aller ivrigste, som Kjell Rostad.

Kjell_Rostad_Ulv__smarka.jpg

Sesongens første skispor i Ulvåsmarka.

Kjell gikk opp de første skisporene og tok bildet over søndag 24.november.

Mandag skal det komme enda mer snø, før det blir regn tirsdag - hvis varselet per i dag slår til. Deretter skal det bli mer snø til helga i Ulvåsen. Kanskje er vinteren her, selv om all erfaring tilsier at skiføret mest sannsynlig vil komme og gå de neste ukene.

Sn__mann_Balsnesgata.jpg

Snømann unnfanget i kjærlighet i Balsnesgata på Nerøra.

Den blidspente karen på bildet over forsvinner trolig når mildværet melder seg tirsdag. Jan Ole Sundli har fotografert det nye familiemedlemmet med tannråte og særdeles spinkle biceps.

Sn__mann2.jpg 

Og så snømann nummer to sammen med fire skulptører. Også dette bildet er stjålet skamløst fra Facebook. Foto: Tore Prestmo i Strandveien.

 

Publisert 24.11.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse