Besøkstall

120 701 denne måneden

18 578 274 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Mer OIF-heder: Øyvind Togstad er Årets leder i Midt-Norge

Toska_Togstad_1.jpg

Orkanger IFs Øyvind Togstad er kåret til Årets leder i Norges Håndballforbund region Midt-Norge. Regionen strekker seg fra Sunnmøre i sør til Helgeland i nord. Den omfatter 173 klubber og nesten 1600 spillende lag.

Den midt-norske håndballfamilien er særdeles tallrik, og mange deltar i konkurransen om hedersbevisningene. Håndballfolket i Midt-Norge gjorde stas på Togstad på arrangementet Håndballforum i helga.

Involverte i idretten i Orkdal skjønner muligens hvorfor nettopp Øyvind Togstad - leder, trener, anleggsutvikler og internasjonal toppdommer fra OIF - ble plukket ut.

Uansett; her er begrunnelsen fra OIF-medlemmer, litt forkortet:

Øyvind Togstad er alltid i hallen iført treningsutstyr, der han enten trener lag eller stikker innom for å hilse på spillere og ledere.

Han viser tilstedeværelse og har løsning og svar på det meste.

Han har et enormt kontaktnett i håndballverdenen. Han er jordnær og raus, og med eget engasjement sprer han en enorm dugnadsånd i klubben.

Vi vet at flere klubber føler seg meget velkommen til Orklahallen, fordi dette er noe Øyvind har lagt vekt på.

Han er meget stolt av klubben sin. Han sprer begeistring og engasjement og bidrar sterkt til at øvrige medlemmer i styret ønsker å stå på og gjøre en innsats for klubben.

Og så litt fra CVen - også utdrag fra nominasjonen:
•    Øyvind Togstad har vært en meget engasjert leder i OIFs handballavdeling i 7 år. Han har bidratt til at handballavdelinga har fått et nytt løft både sportslig og økonomisk.

•    Har trent mange lag i klubben, både aldersbestemte og seniorlag. Er fortsatt trener for klubbens J16-lag som nå er klar for den landsomfattende Bring-serien.

•    Har representert klubben sin og Norge som toppdommer gjennom en årrekke. Har dømt EM, VM, OL og Champions League. Han er fremdeles aktiv toppdommer.

•    Er i tillegg leder i OIF anlegg, og har vært hovedarkitekten bak det flotte nye friidrettsanlegget på Orkanger. Det samme gjelder arbeidet for ny kunstgressbane som åpnes til våren.

•    Er også leder i Orkdal Idrettsråd - rektor ved Meldal vgs og far til fire.

(PS:
Viktig lesestoff for foreldre som synes de har liten fritid eller at det er plagsomt med dugnad for barneidrett.)

Øyvind Togstad er for øvrig det nest ferskeste av æresmedlemmene i OIF. Den sist utnevnte, Rudolf Larsen, ble nylig kåret til Årets ildsjel i idretten i Orkdal.

 

Publisert 10.11.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Terje Mælen 11.11.2013 16:48
Gratulerer Øyvind!

Kjell Ivar Gumdal 11.11.2013 12:48
Gratulerer Øyvind !!

Roald Furuli 11.11.2013 11:19
Gratulerer. Flott bidragsyter til å skape fred og forsoning i kommunen. Flere må følge på.

Nikki 10.11.2013 15:37
Gratulerer Øyvind. Helt enormt !!!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse