Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fantastisk i Ulvåsmarka

14022009142_1.jpgDet er supre forhold i Ulvåsmarka ved inngangen til vinterferien. OIFs nye løypemaskin fungerer veldig godt. Hele 1700 ganger har folk skrevet seg inn i boka på Kvitsteinan (bildet) siden 4.januar. 50 stykker satte signaturen sin der før klokka 13.30 i dag (lørdag). Men mange fyker rett forbi.

De som preparerer løypene i regi av Orkanger Idrettsforening gjør en formidabel innsats uten annen betaling enn å se resultater i form av stor utfart og glade skiløpere.

14022009145_1.jpgEt omfattende løypenett ligger og venter - helt gratis. Det eneste OIF ber om er at du bidrar med støtte for å vedlikeholde maskinparken. Men dette er selvsagt frivillig.

Bildet til høyre er tatt oppe på høyden like før nedkjøringa mot Hølbekken - drøyt to kilometer før du er tilbake i Ulvåsen.

OIF har laget en brukervennlig informasjonstjeneste på nett. Der kan du se når løypene sist er kjørt opp, studere værvarsel og se løypenett og løypeprofiler. Tjenesten finner du her

Et lite apropos til debatten om grendastrid: OIFs mannskaper sørger for at løypenettet tar en sving helt inn til parkeringsplassen ved Lomtjønna. Det gir folk "sør for Bårdshaug" enkel adgang til marka og løypene.

Bildet under viser Atle Wormdal og unge Anders Evjen Wormdal ved den nye informasjonstavla ved Lomtjønna ovenfor Lauvåsen. Atle Wormdal er en av ildsjelene i skiavdelinga. Han  var ansvarlig for aksjonen for ny løypemaskin. Det er fortsatt mulig å kjøpe andeler i maskina - se OIFs hjemmesider.

14022009140_1.jpg

 

Publisert 14.02.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse