Besøkstall

22 297 denne måneden

11 879 715 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs Rudolf Larsen er Årets Ildsjel i Orkdal

OIF2.jpg

Idrettsrådet i Orkdal har valgt Rudolf Larsen (68) fra Orkanger IF til Årets Ildsjel i kommunen i 2013. Rudolf får prisen på Idrettens Hederskveld på Britannia fredag 18.oktober. I sommer ble Rudolf Larsen æresmedlem i OIF.

Sør-Trøndelag Idrettskrets arrangerer hederskvelden. Der samles  ildsjeler utpekt av idrettsrådene i alle kommunene.

Begrunnelsen:
Orkdal idrettsråd løfter fram Rudolf som et forbilde i idretten i Orkdal med denne begrunnelsen:

"Rudolf Larsen har vært leder i Orkanger IF i til sammen 10 år. Han har også vært medlem i Orkdal Idrettsråd.  Rudolf har utført sin gjerning langt utover det en kan forvente i ulønnede verv.  

Rudolf har med sitt store engasjement vært en leder som har gitt OIF og idretten for øvrig i Orkdal kommune et oppsving.  Rudolf har stor kunnskap om offentlig forvaltning, og denne har han benyttet til idrettens beste!"

Som mangeårig tillitsvalgt, og nå som daglig leder i OIF i 50 prosent stilling, har Rudolf Larsen særlig vært delaktig i anleggsutviklinga i idretten de siste årene.

Rudolf er ett av relativt få æresmedlemmer i OIFs 112 år lange historie. Den hederen fikk han som en overraskelse ved åpninga av friidrettsanlegget i Idrettsparken i juni.

Kort tid etterpå tiltrådte Rudolf Larsen som den første daglige lederen i OIF. "Halv stilling" er ikke dekkende for arbeidsinnsatsen.

Oppreisning
Orkdal idrettsråd velger Rudolf Larsen til Årets Ildsjel to og et halvt år etter det famøse kuppet i idrettsrådet. Da organiserte andre idrettslag en aksjon i hemmelighet for å hindre at OIFs Rudolf Larsen ble leder i rådet.

Bakspillerne inviterte avisa ST til årsmøtet for å gjøre den overrumplende ydmykelsen offentlig.

Utnevnelsen som Årets Ildsjel er en oppreisning. Orkdal idrettsråd fungerer utmerket i dag - trass i at OIF nå har fått lederen etter OIL.

Idrettsrådet er et rådgivende samarbeidsorgan for idrettslagene i kommunene. Lagene er likt representert i rådet uavhengig av størrelse.

SetWidth380_1_Rudolf.jpg 

Rudolf Larsen (t.h.): Æresmedlem i juni - Årets Ildsjel i oktober.

 

Publisert 04.10.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Stein Gjersvol 12.10.2013 10:52
D gratuleres! Så fortjent !

Marit Mjøen 10.10.2013 20:35
Gratulerer til Rudolf for en velfortjent hederstittel!

Steinar Larsen 05.10.2013 15:17
Gratulerer til Rudolf! Vel fortjent!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse