Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger Vel mangler 18 medlemmer: Er du med?

BMX93.jpg

334 personer har betalt medlemskontingent i Orkanger Vel i år. Det er 17 færre enn i fjor. Hjelp oss å slå fjoråret. Det er nok at 18 av dere som leser dette betaler 200 kroner til konto 4270 32 32226. Pengene går til et bedre Orkanger, blant annet BMX-banen (bildet).
Mer om prosjektene under.

Er du allerede medlem, så glem denne henstillingen. Men nesten 1000 av de ca 1300 som leser denne sida på en vanlig dag er ikke medlem i velforeninga.

Husk navn hvis du betaler medlemskontingent via nettbank. 200 kroner gjelder hele familien.

Hva går pengene til? Her er noen konkrete eksempler:

* BMX-banen ved siden av skateboardparken skal gjøres ferdig i høst. Banen får grus som toppdekke, og det må dreneres i bakken rundt den. Dette er et godt tilbud som supplement til organisert idrett.

* Sandvolleyballbane kan komme ved tennisbanen allerede til våren. Orkanger Vel skal nå kostnadsberegne og avklare bruk av tomta med kommunen.

* Gammelosen krever store beløp hvert år. Maling, vedlikehold og reparasjon av skader særlig på badebrygga i Hermetikken koster ganske mye.

* Arboretet i Hovslund har vi også ansvaret for. Storåsfeltet Vel gjør en glimrende innsats med dugnad, men Orkanger Vel tar ansvaret for innkjøp og investeringer.

DSC_0002.JPG
Hermetikken er en perle bygd av Orkanger Vel. I sommer var det barnedåp her for første gang.

Andre eksempler:
Velforeninga har kjøpt kanoer og kajakker som skolene får bruke gratis. Vi har kjøpt sand til strendene og bygd soltribune og badeanlegg for funksjonshemmede i nordenden av Gammelosen. Nå får OIF 150 000 kroner til kunstgressbane for barna på Orkanger. Tidligere har vi investert 150 000 i lagerbygget på Nedre Rømme.

Frivillige gjør alt fra å rydde langs turstiene til å arbeide politisk slik at Orkanger får et levende og attraktivt sentrum.

Med andre ord:

200 kroner i medlemskontingent til velforeninga er en god investering for Orkanger som sted. Pengene kommer Orkanger til gode. Se også bli medlem.

rullestol5.jpg

Soltribunen og rullestolbanen i Gammelosen.

 

Publisert 17.09.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse