Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fotballspillere fyller Orkanger: Nesten 1000 i Orkla-cupen

DSC_0009.JPG

Nesten tusen fotballspillende gutter og jenter inntar Orkanger i helga. Det skjer når OIF arrangerer turneringa Orkla Cup for 21. gang. Søndag er det klart hvem som sikrer seg pokalene på bildet.

Tilsammen 94 lag fra Molde i sør til Verdal i nord er på plass på Orkanger. 

Møre og Romsdal er som alltid godt representert på den tradisjonsrike cupen i Idrettsparken: Midsund, Eide og Sunndal stiller flere lag.

Mange jentelag er med i år. Kampene går i alle aldersklasser fra 9 til 15/16 år. Her er hele kampoppsettet.

Underholdning i parken
Ta en tur. Barnefotball er god underholdning, og OIF sørger for servering.

OIF har måttet avlyse Orkla-cupen bare en gang i alle disse årene på grunn av regn. Det var i 2007. I fjor måtte det improviseres med bruk av Orklahallen og Fannremsmoen siden ballsletta var for våt.

I år er som kjent sletta under ombygging til kunstgress. Noen kamper skal derfor gå på Orkdalsbanken stadion lørdag, men ingen inne i hallen. Værmeldinga har blitt gradvis bedre.

Vorspiel
Som en forrett tjuvstartet gutter 15/16 år med lokaloppgjør mellom OIF og Orkla FK i flomlys på hovedbanen fredag kveld. OIF-guttene våknet for seint og tapte 1-2. Her er det to grupper, og toerne i hver gruppe går til semifinalene.

Det lovende guttelaget (for tida på øvre halvdel av 1.divisjon i Trøndelag) kan derfor fortsatt vinne egen turnering. Men da må det skjerping til.

Her er et glimt fra kampen fredag kveld:

DSC_0003.JPG

 

Publisert 13.09.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse