Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Elkjøp flytter fra Grønøra til Lidl-bygget

b__rdshaug__st3_1.jpg

Elkjøp skal flytte fra lokalene mellom OTI og Grønøra og inn i det såkalte Lidl-bygget. Forretningen tar i bruk både lokalet som står tomt etter Euronics og et nabolokale som har stått ubrukt lenge.

Orkangervel.no beklager på det sterkeste bruk av et arkivbilde som minner om hva slags føre vi går i møte.

Elkjøps inntreden nærmere sentrum betyr at hele Lidl-bygget nå blir fylt opp igjen. Treningssentret Maxgym leier resten av bygningen.

Thams Orkanger (Salvesen & Thams) eier eiendommen og leier ut.

Eieren har nå søkt Orkdal kommune om å få fjerne en brannvegg ved å slå sammen to lokaler. Bygget får ny ytterdør, og to vinduer skal forblendes.

I tillegg kommer det selvsagt opp Elkjøp-skilt der bildet viser reklame for Euronics.

Euronics-kjeden ga opp Orkanger etter ganske kort tid. Det gjorde også den tyske dagligvarekjeden Lidl, som opprinnelig satte opp bygget. Lidl er helt ute av det norske markedet.

Rød strek
Elkjøp holder i dag til i lokaler like innenfor den røde streken på Grønøra. På motsatt side av veien ligger det store Grønøra1-bygget utenfor streken.

Der har det politiske flertallet, anført av Orkdalslista og Sp, sagt ja til gi dispensasjon for butikk og kontor i strid med reguleringsplanen og Orkdal 2040. Eierne av bygget ber nå politikerne flytte streken lenger ut for at de skal kunne fylle opp med handel og kontor. Dette har kommet som et innspill til den nye arealplanen.

I et intervju i dagens ST sier arbeidende styreleder Bjørn M. Wiggen i Salvesen & Thams at det er viktig å holde fast på den røde streken for å få næring til sentrum.

Husk folkemøtet om Rømme Øvre og sentrum i kinosalen mandag kl. 18.00.

 

Publisert 13.09.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse