Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF mot "uslåelig" lag fredag: Kan fortsatt rykke opp

OIFTydal.jpg

Fredag kl. 19 er det avspark for sesongens siste toppkamp i 5.divisjon i Idrettsparken: OIFs A-lag tar imot ubeseirede Kvik. Det er fortsatt mulig å rykke opp. Da må OIF påføre "uslåelige" Kvik lagets første tap.

Det kan skje. OIF spilte uavgjort borte mot Kvik i vårsesongen. Dette er Kviks eneste poengtap denne sesongen.

En straff på seks minuspoeng er årsaken til at laget ikke er klart for opprykk - og at OIF fortsatt har en teoretisk mulighet til å vinne serien med seier mot Kvik.

Kvik skal møte to andre opprykkskandidater i innbyrdes oppgjør før sesongslutt: Tydal og Stjørdals-Blink. Optimale resultater der vil sette døra på gløtt før nyopprykkede OIF som mulig vinner av 5.divisjon.

Slurv på bortebane
Fadesen med uavgjort borte mot Vikvarvet etter absurd sløsing med sjanser kan bli avgjørende. På den andre sida: OIF kan godt vente en sesong med å rykke opp. Stort sett bare prestisjen står på spill. Men Kvik vil opp snarest.

Seieren mot Tydal i Idrettsparken i siste serierunde viser at OIF kan slå alle. Hjemme er det bare seire og en uavgjort. Banens beste mot Tydal, midtstopper Thomas Nielsen, er dessverre ute med skade mot Kvik.

Åge Andersen er i Syden, men kan rekke kampen hvis flyet er i rute og han ikke blir stoppet i tollen.

Futsalstjerner
Kvik har flere spillere på Vegakameratene, Norges beste futsallag. De var ute i kvailifisering til futsalens Champions League forrige uke, og lyktes.

Det er duket for god underholdning i Idrettsparken, der OIF aldri taper. Møt opp klokka 19. Norge-Kypros kan andre se.

Tydal2.JPG

OIFs Ottar Ustad i aksjon mot Tydal.

 

Publisert 05.09.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

supporter 06.09.2013 10:50
Nielsen og Jønland ute, og muligens Andersen. 3 viktige spillere for OIF. Lov å håpe på seier, men det kan bli tungt. Heia OIF!

Lagleder OIF fotball 06.09.2013 00:43
Ikke stress for opprykk OIF. Det gode arbeidet som gjøres i aldersbestemte klasser med trener og lederutdanning vil snart slå ut i full blomst uansett. Neste sesong vil to nye kunstgrasbaner stå ferdig til bruk og idrettsparken og Oif fotball vil få kommunens desidert største og mest innholdsrike fotballarena i 30-40 år fremover. 2 kunstgrasbaner og 2 ekte grasbaner sier alt. Ingen fotballklubber i distriktet er i nærheten av samme mulighet. Stress ned og fortsett med den langsiktige planleggingen.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse