Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF: Kunstgressbanen kan ikke åpnes før neste år

DSC_0013.JPG

OIFs hovedstyre vedtok tirsdag å utsette legging av kunstgress til våren 2014. Årsaken er risiko for at mye nedbør og kaldt vær kan ødelegge kunstgresset hvis det blir lagt i oktober som tidligere planlagt. OIF har blitt kjent med to tilfeller der nye baner er påført store skader.

Med bakgrunn i disse hendelsene har fagfolk frarådet OIF å gjøre ferdig elleverbanen med undervarme og sjuerbanen (uten varme) i vinter.

Vil ikke gamble
Resultatet blir trange forhold i Idrettsparken også til våren, men hovedstyret var enstemmig i sin beslutning.

- Vi får noen måneder ekstra med dårlig plass, men dette er et anlegg idretten skal ha glede av i mange tiår. For mye penger står på spill til at det er verdt risikoen å legge kunstgresset i høst, sier daglig leder Rudolf Larsen i OIF.

Orkla Maskin kommer til å gjøre ferdig alt annet arbeid, inkludert lysanlegg, gjerder, ballnett osv. Bare avretting og legging av kunstgresset vil gjenstå.

Åpning i juni
Gresset limes på plass. En ny type lim skal være robust nok til å tåle legging seinhøstes, men det viser seg at i minst to tilfeller har mye fukt likevel ført til at skjøtene har revnet. Det gir store merkostnader og forsinkelser.

Liming vil trolig skje i månedsskiftet mai/juni 2014. Da vil banene være klare til bruk i midten av juni.

OIF ville uansett ikke ha satt varmvatn på elleverbanen i vinter. Det skyldes forhold rundt det eksisterende rør- og pumpeanlegget.

12 millioner
De nye banene har nå et samlet kostnadsoverslag på ca 12 millioner kroner. OIF jobber med finansiering for å redusere lånegjelda.

Andelssalget fortsetter. Bruk konto 4270.14.23911 for å hjelpe OIF og barna som spiller fotball. Be venner og kjente om å kjøpe andel hvis de ikke allerede har gjort det - 500 kroner per andel.

Det er solgt andeler for 503 000 kroner. Her ser du hvem som er med.

DSC_0014.JPG

 

Publisert 04.09.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Oiftrenere 04.09.2013 14:48
Uproblematisk å vente et halvår ekstra på to nye kunstgrasbaner til Oif fotball for de neste par generasjonene. Uansett så har realiseringen skjedd lynhurtig. Det er vel knapt to år siden Oif fotball og Togstad begynte prosjektet.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse