Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Stortingsvalget: Stem på Orkanger!

DSC_0004.JPG

Ved årets Stortingsvalg kan du bruke stemmen din midt i Orkanger sentrum. Brannen på Amfi har gjort Frivilligsentralen i Hjørnetgården til reservelokale for forhåndsstemming. På bildet benytter Åsmund Almli tilbudet.

Lokalet åpnet klokka 10 lørdag. Et par timer senere hadde de første ti avgitt stemme. Det foregikk mellom reklame for fotballaget Orkanger Diamonds og maleriet Orkanger Vel fikk som vinner av STs frivillighetspris i år.

Anne Gundersen Sognli og Hilde Skinstad var valgfunksjonærer i dag. De spanderte sjokolade til dem som puttet en seddel i valgurnen.

Selve valgdagen er 9. september. Før det kan du stemme på følgende tidspunkter på Frivilligsentralen:

  • Lørdag 31.august) kl. 10-16. 
  • Tirsdager (27.august og 3.september) kl. 13-19.
  • Torsdager (29.august og 5.september) kl. 13-19.

Det er også mulig å forhåndsstemme på OTI, Rådhuset og flere andre steder. Se oversikt her. Men ingen matcher Frivilligsentralen i handlegata sin atmosfære.

Først blir du registrert, som Åsmund Almli på bildet under. Deretter velger du stemmeseddel bak forhenget ved vinduet. Og så er det bare å finne sprekken i urnen.

Godt valg på Orkanger!

DSC_0002.JPG

 

Publisert 24.08.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse