Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kunstgressbanen tar form - orkangervel.no tar ferie

kgb30.07.jpg

Redaksjonen er på ferie langt vekk fra Orkanger, derfor kan det bli litt mindre aktivitet her enn vanlig ei drøy uke. Men i Idrettsparken er det aktivitet. Ballsletta så ut som på bildet tirsdag - etter knapt tre dagers jobb.

Dagen før - mandag 30.juli var det sånn i parken:

KGB29.07.jpg 

Torsdag 1.august ble for øvrig en viktig dag i OIFs historie. Samtidig som Orkla Maskin åt seg gjennom ballsletta, startet Rudolf Larsen i jobben som idrettsforeningas første daglige leder.

OIF har 1 400 medlemmer fordelt på ni avdelinger. Større utbyggingsprosjekter kommer på løpende bånd i tillegg til den daglige drifta. Stillingen er 50 prosent. Rudolf ble for øvrig nylig utnevnt til æresmedlem. Mer på OIF.

Det mangler nå bare 15 andeler før OIF har solgt 1000 stykker til inntekt for kunstgressbane med undervarme på ballsletta. Målet var 500 000 kroneri andelssalg (500 per andel). Nå er det solgt for 492 500 kroner.

Hvem sikrer de siste 15? Verv en venn. Her er en alfabetisk oversikt over hvem som har støttet prosjektet ved på kjøpe en eller flere andeler.

Bestill andelsbrev her.

 

Publisert 02.08.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse