Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Se Håkon og Jørgen trikse i skateboardparken

DSC_0058.JPG

Her ser du Jørgen Bjørndal i aksjon i Orkdalsbanken skateboardpark. Scooting er tingen for tida; det vil si triksing med en mini sparkesykkel.
Du finner flere stilstudier under av Jørgen og kompisen Håkon Ustad - og en film av scooting i det store utland.

Skateboardparken er ett av mange prosjekt Orkanger Vel har gjennomført de siste årene. Den kostet til slutt knapt en million kroner. Aktiviteten er stor fra tidlig vår til langt utpå høsten. Anlegget har lys.

Orkdal sparebank, kommunen og sanitetsforeninga hjalp til økonomisk slik at parken med flere betongramper sto klar høsten 2010. Du må til Trondheim for å finne noe tilsvarende.

I det hele tatt er det langt mellom skateboardparker av så høy kvalitet fordi dette er en uorganisert aktivitet som idrettslag ikke finansierer. Derfor blir det ofte opp til kommunene å ta initiativ. Få mindre kommuner har bygd slike anlegg.

Eiketrærne du ser rundt parken fikk Orkanger Vel i gave, og nå skal velforeninga snart gi den litt uferdige BMX-banen (terrengsykling) siste finish. Banen er godkjent som nærmiljøanlegg. Fylket har nå gitt velforeninga tilsagn om 40 000 kroner i spillemidler.

Så var det scootergutta (ikke scooter med motor). Da disse bildene ble tatt trente de på de to trerampene Orkanger Vel har kjøpt etter at selve parken med betongramper sto ferdig. Håkon Ustad først:

DSC_0018.JPG

DSC_0040.JPG

DSC_0041.JPG

Og så Jørgen Bjørndal:

DSC_0045.JPG

DSC_0054.JPG
DSC_0056.JPG

Et foreldreutvalg bidrar til at det er godt miljø og ryddig i skateboardparken. Disse er med:

John Olav Wåtland, Marius Svorkås, Jostein Mule, Liv Toril Eriksen, Morten Ekli, Sylvia Olsen, Einar Bakken, Terje Bjørndal og Guri Bjørndal.

Ta gjerne kontakt med noen i utvalget eller styret i velforeninga hvis du vil hjelpe til eller har forslag til tiltak i og rundt parken.

Og helt til slutt kan du se scooting på film.

 

Publisert 29.07.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse