Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Politikerne møttes i ferien: Ja til OIFs kunstgressbane

OIF_KGB.jpg

Elleve politikere møttes klokka 12 onsdag - midt i ferien: De sa ja til OIFs planlagte kunstgressbane på den nedslitte ballsletta i Idrettsparken. Banen var eneste sak på programmet på det ekstraordinære møtet.
PS: Nå gjenstår å selge de siste 39 av målet på 1 000 andeler a 500 kroner! Er du medeier?

Tema for møtet var å gi dispensasjon fra reguleringsplanen, siden en del av området er regulert til friluftsbad (der grusbanen ligger).

Nå mangler bare noe saksbehandling i kommunen før Orkla Maskin kan rykke inn igjen i Idrettsparken. Det skjer drøyt ett år etter at selskapet bygde friidrettsanlegget.

Byggestart blir trolig neste uke. Det har hastet med en avklaring fordi kunstgresset skal limes på. Det må gjøres før det blir for kaldt og fuktig i været (sic).

Tre av naboene hadde merknader til planene, men ingen av 38 som har fått nabovarsel har protestert formelt etter at OIF justerte prosjektet litt. Nå blir avstanden til nabogrenser så stor som det er mulig å få den uten at banene blir for små.

Flomlys skal slokkes seinest klokka 22.

Banestørrelser:
Helårs kunstgressbanen med varme og lys får mål 68 x 106 meter.

Sjuerbane uten varme og flomlys får mål 43 x 64 meter.

Den vesle banen blir liggende mot øst - altså nærmest skibrua.

Det går både fjernvarmerør og vann- og avløpsnett under ballsletta. OIF må inngå en avtale med tekniske tjenester om at Orkdal kommune får tilgang til vann og avløp hvis det blir behov.

Rådmannen skriver at prosjektet har stor allmenn interesse og nytte, og at plasseringen i Idrettsparken er hensiktsmessig.

Kjøp andel nå - eller verv en venn
Banene vil koste ca 10 millioner kroner. OIF jobber fortsatt med finansiering. Bruk konto 4270.14.23911 for å bli andelseier.

Her kan du se alle som har kjøpt en eller flere andeler a 500 kroner. Andelssalget har nådd 480 500 av målet på 500 000 kroner.

Det mangler med  andre ord 39 andeler. Har du kjøpt, eller kjenner du noen som bør bli andelseier?

Skiltet på bildet under skal snart være borte:

Front_KGB_1.jpg

 

Publisert 17.07.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Lærer 19.07.2013 06:44
Det er betenkelig hvis barna blir rammet i denne idiotiske fotballkonflikten. Etter normalen skal barna som går på Orkangerskolene og som er medlem i OIF ha førsteprioritet på kunstbanen som ligger der fra før av.

Nikki 17.07.2013 16:39
Feriegaven i boks. Takk for god innsats fra Øyvind Togstad og politikere i ferietiden. Snart får fotballbarna i Oif igjen muligheten til å trene organisert fotball på kunstgressbane i idrettsparken på Orkanger. Oif er vel eneste klubb i Norge der barna de siste årene ikke har fått trene og spille på tettstedet og lokalmiljøets eneste kunstgrasbane grunnet grendestrid.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse