Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Flere blomsterurner i Orkdalsveien

Blomsterurne2008__1__1.jpgOrkanger Vel kjøper inn ytterligere fem blomsterurner i jern for utplassering i Orkdalsveien til sommeren. Vi kjøpte de første urnene som en test i fjor. Prisen er høy - ca. 5000 kroner pr. stykk - men de pynter fint opp og er nesten vedlikeholdsfrie. Etter hvert kan det hende skålformede urner erstatter alle de velkjente blomsterkassene i tre.
Ved å klikke på "les mer" finner du informasjon om andre planer.

En annen utfordring er vekten på urnene. Men med muskelbunter som Vidar Liøkel og Øystein Solem på laget, går nok utplasseringen greit og uten alvorlige personskader.

Styret har også mange andre planer for 2009:

* Informasjonstavler i Gammelosen til 30 000 kroner er allerede omtalt i egen sak på hjemmesida.

* Vi ønsker å pusse opp brakka som står ved tennisbanen og plassere den i Hermetikken. Brakka har vi fått. Planen er å lagre kanoer der som skoler og andre kan låne. Vi får se om vi klarer å skaffe kanoer, og dermed skape aktivitet på vatnet.

* Vi skal lage trapp eller gangvei fra Kortbølgen og ned til Gammelosen. Finishen med blant annet navneskilt står også igjen på Kortbølgen.

* Dugnadsfolk skal rydde kratt og skog nord for havneveien slik at kommunen utvider parkeringsplassen.

* Vi ser på muligheten for å lage flomålsbasseng med oppvarmet vatn i sørenden. Har også vurdert vannsklier, men det virker vanskelig å få til. Jan Ole Sundli og Petter Akervoll ser på dette.

* Vi har nå to lagre med sand som skal kjøres ut på strendene.

* Skatepark med ramper står på programmet vårt, men er et stort løft økonomisk.

* Nerøra Vel jobber videre med nærmiljøanlegg i Nerviksdalen. Det kan bli et flott prosjekt. Nerøra Vel har sitt utspring i Orkanger Vel, men har tjent penger på egen hånd blant annet ved å vaske og ha tilsyn med toalettet i Gammelosen. Orkanger Vel har så langt vedtatt å støtte nærmiljøprosjektet med 20 000 kroner.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om det. Bildet under er tatt i Nerviksdalen i sommer. I bakgrunnen ser du husene i Peter Deinbolls vei (Nervika).

Nerviksdalen_002_1_1.jpg.

 

Publisert 06.02.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse