Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Boka er klar: Se alle konfirmantene på Orkanger

KonfirmanterOrk1982.jpg

Boka med alle konfirmantene på Orkjanger fra 1945 til i dag er ferdig trykt. Den kommer i salg under Orkanger-dagene - fra 18.juni på Nedre Rømme. Du kan også forhåndbestille på et nettskjema hos Orkdalsmenighetene.
På bildet ser du 1982-kullet (de fleste født i 1967). Sikkert mye kjentfolk.

Boka koster 250 kroner. På lanseringskvelden blir det quiz, intervju med bokkomiteen, historier om konfirmasjon på 50-tallet og mye mer.

Geitastrand har gitt ut ei slik bok allerede. Boka fra Orkanger  presenterer de som ble konfirmert i Orkanger kirke fra og med 1945 og fram til i dag. Det er noen tusen navn og ansikter.

Bak i boka er det i tillegg artikler om kirkehusene på Orkanger, minner og historikk om konfirmasjon - samt en presentasjon av prestene og kateketene i denne perioden. Pastor Olsen er en av de mest markante.

Orkanger historie og Orkanger menighetsråd har gått sammen om å gi ut denne boka. De oppnevnte en komite bestående av Finn Willy Sæther, Tormod Jønsberg, Ole Kristian Fagerli og Pål Ove Lilleberg. Komiteen har gjort seg ferdig med arbeidet og i disse dager trykkes boka.

Her ser du 1974-kullet (de fleste født 1959) på Orkanger. Noen kjente?

Konfirmanter1974.jpg

 

Publisert 30.05.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse