Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger: Dugnad i Hermetikken tirsdag

VidarLi__kel.jpg

Alle som bruker Gammelosen har mulighet til å hjelpe Orkanger Vel tirsdag. Fra klokka 17 blir det dugnad med maling i Hermetikken.
I tillegg trenger vi folk til å kjøre sand med trillebår ved rullestoltrampen. Vidar Liøkel (bildet) & co startet allerede lørdag. Fredag var det dugnad ved skateboardparken (les mer under).

Dugnaden tirsdag kl 17 først:
* Hermetikken skal se bra ut til badesesongen og Orkanger-dagene. Både kiosken og kanobua må males. Tribunen trenger et strøk også.
Blir vi mange, går dette veldig kjapt. Kanskje er det mulig å rydde litt i plantene over tribunen. Møt opp i Hermetikken.

* Stranda i nord krever kroppsarbeid. Lørdag ettermiddag ryddet vi for rusk og rask fra flomstore elver. Noe av sandlasset må kjøres ut med trillebår. Det gjelder et felt langs rullestolbanen. Også dette er fort gjort for tre-fire stykker med spader og trillebår.

Orkanger=dugnad
Husk at Gammelosen er alles ansvar og glede. Styret i Orkanger Vel klarer ikke all jobben med badeplassene alene. Sett av feks tre timer tirsdag kveld til en viktig dugnad.

Tre timer dugnad gjør Vidar Liøkel i velstyret unna på en helt vanlig dag. Lørdag kjørte han først blomsterkasser til blomsterbutikken, der det skal plantes. Etterpå bar det ned i Gammelosen for å rydde strendene før sanden skal kjøres utover.

Trivelig i skateparken
Fredag kveld var det dugnad ved Orkdalsbanken skateboardpark. Parken har fått nytt skap for oppbevaring av utstyr. Foreldre og brukere reparerte skader på de to trerampene. Grilling ble det også.

Sju voksne og 15-20 barn deltok. Skateboardparken har nå fått et utvidet foreldreutvalg. Utvalget tar ansvar for litt tilsyn for å sikre et godt miljø. De varsler Orkanger Vel om behov for investeringer og innkjøp over 1000 kroner. Velforeninga tar kostnadene.

100MEDIA_IMAG0147.jpgBedre ordning er det vanskelig å få. Orkanger Vel bygde parken. Ingen må betale for å bruke den, og nesten alt av innkjøp får brukerne gratis.

Til gjengjeld forventer Orkanger Vel at foreldre er litt til stede, tar forefallende arbeid og prøver å sikre et godt miljø for alle brukerne.

100MEDIA_IMAG0269.jpgOver et bilde fra arbeidet. Under er de to trerampene tatt i bruk igjen. De hadde ett hull hver.

De store, kostbare betongrampene er praktisk talt vedlikeholdsfrie.

Det utvidede foreldreutvalget i skateboardparken består av: John Olav Wåtland, Marius Svorkås, Jostein Mule, Liv Toril Eriksen, Morten Ekli, Sylvia Olsen, Einar Bakken, Terje Bjørndal og Guri Bjørndal.

 

Publisert 25.05.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse