Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Adresseavisen: Syden finner du i Orkanger sentrum

osen3.jpg

Orkangers Syden-strender midt i sentrum var lenge en av de mest leste sakene på adressa.no onsdag og torsdag. Dette er det klart mest populære nettstedet i Midt-Norge. Les hva Adressa skrev.
Nedenfor finner du programmet for 17.mai.

Først litt om å markedsføre Orkdal:
Også NRK har fortalt om Orkanger Vels kjøp av 700 kbm skjellsand - og om det trønderske stedet som har eksotiske strender midt i sentrum.

Artikkelen i Adressa viser hvilke muligheter Orkdal har til å markedsføre seg som et godt sted å bo og jobbe ved å utnytte blant annet Gammelosen. Et helårs utendørsbad på ei av sandstrendene vil gi enorm oppmerksomhet for lite penger.

I stedet "selger" Orkdal seg kun som Industrikommune nummer 1. Noen strategi fror å synliggjøre kvaliteter som kan trekke nye innbyggere hit, finnes ikke. De unike sidene ved Orkdal er stort sett gjemt.

Det har heller ikke lyktes å etablere et robust samarbeid mellom kommunen, de frivillige og næringslivet for å bygge et godt omdømme.

OTI-sentret deltar ikke
Ett eksempel:
OTI-sentret henter store gevinster fra aktiviteter og arrangement i regi av frivillige i Idrettsparken og Orklahallen. Men sentret velger stort sett å opptre som gratispassasjer framfor å samarbeide med ildsjeler i eget nabolag.

Ledelsen i OIF er orientert skriftlig om svaret fra OTI-sentret på en invitasjon til å gå inn i den nye kunstgressbanen. Eierne (Storebrand) mener det er en offentlig oppgave å¨bygge idrettsanlegg. En rekke andre bedrifter har gått inn.

OTI-sentret er for øvrig omtalt i Adressa-artikkelen som et kjøpesenter i gangavstand fra sydenstrender .

Det meste er ugjort innen markedsføring og omdømmebygging i Orkdal. Men nå er det først 17.mai.

17.mai på Orkanger:

Se programfolderen her.

Noen høydepunkter i korte trekk:

09.00: Kransnedleggelse ved minnesmerket over krigens ofre ved Orkanger kirke. Pål Ove Lilleberg taler.

11.30: Kransnedleggelse ved minnesmerket over Rolf Arne Berg.

12.30: Kransnedleggelse ved minnesmerket over Peter Deinboll jr. Tale ved Harald Husdal og Erik Selven.

12.30-13.30: Leker for barna på skolen.

13.15: Tale for dagen ved Lisa Ofstad.

13.45: Oppstilling for folketog.

OBS! I år blir det godvær i motsetning til i fjor da dette bildet ble tatt:

17mai24.jpg

 

Publisert 16.05.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Jan 17.05.2013 11:08
Politikeran, mang av flertallsgruppa i aill fall e itj interessert eller har tehørighet te det som foregår på Orkanger. Grendestriden styre både politikk og idrætsliv. Synd at noen fås drømma ref Knyken og fløtting av viktige funksjona vekk fra Orkanger ha varte vektiar enn nå ainna.

Knut Even Wormdal 17.05.2013 09:50
Helt enig Hans. Gammelosen må være det beste element for positiv markedsføring av Orkdal kommune som bosettingskommune. Tror mange ikke har fått opp øyne for dette enda. I tillegg til beliggenheten nær Orklahallen, klatrehall, skateboardpark, tennisbane og alle fasilitetene i Idrettsparken. Et fantastisk potensiale i markedsføring av Orkanger og Orkdal.

Hans Kringstad 17.05.2013 10:03
Etter å ha brukt fritid i mange år på dette området, er det naturlig å spille ballen til dere politikere: hvordan skal en slik unik kvalitet utvikles og utnyttes best mulig i profilering av Orkdal? Når skal Orkdal begynne å jobbe profesjonelt og planmessig for å selge seg som en attraktiv bostedskommune? Ikke for å kritisere Knyken igjen, men løsningen er ikke ad hoc-bevilgninger på mange hundre tusen kroner til rulleskirenn.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse